Villa i Cefalù på Sicilien

Villa Valeria

 
Villa Valeria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Valeria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Valeria er en dejlig selvstændig villa med privat svømmebassin, der ligger i landlige omgivelser omkring 4 km fra den livlige badeby Cefalù.

Villaens usædvanligt gode placering byder på en fantastisk udsigt over kysten og havet. I Cefalùs skønne centrum findes der alt, hvad hjertet kan begære af butikker, cafèer og restauranter. Og så er her jo ovenikøbet en skøn sandstrand.

Læs mere om Villa Valeria

Villaen er pænt indrettet, og af moderne bekvemmeligheder finder man TV, vaskemaskine og airconditionanlæg. I de varme sommermåneder vil svømmebassinet nok blive brugt hyppigt.

Villa med 2/4 sovepladser:
- Villaen består af to værelser og passer til 4 personer. I stueetagen finder vi opholdsstue med sofaarrangement, køkken med TV, pulterkammer med vaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og brusebad. Der er fra stueetagen adgang til husets terrasse med grill. Man kommer til første sal via en ekstern trappe og der er dermed tale om to selvstændige etager). På første finder man endnu et soveværelse med dobbeltseng, balkon med havudsigt og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map