Villa i Cefalù på Sicilien

Villa Splendida

 
Villa Splendida er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Splendida er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Er der noget, man helt sikkert ikke kan klage over ved denne villa, så er det den storslåede udsigt.

Der er ca. 9 km ned til byen og stranden, og det tager ca. 15 minutter at køre derned igennem de mange sving. Nærmeste restaurant ligger i Santa Lucia kvarteret, ca. 5 km fra Villa Splendida. I byen Cefalù er det ganske nemt at finde mange spisesteder, gode indkøbsmuligheder og livlige caféer og pubs. Selvom Cefalù også har mange seværdigheder at byde på, vil man nok have svært ved at forlade denne ejendom på grund af dens skønne rolige beliggenhed på skråningerne op mod Madonie Naturreservat.

Læs mere om Villa Splendida

I haven findes der et flot svømmebassin med tilhørende solterrasse med udsigt over Cefalù og kystlinjen. Alt er nyindrettet både udendørs og indendørs, og her er virkelig kælet for detaljerne. Der findes fluenet for alle døre og vinduer, og til fællesbrug for begge huse er der også et mindre skur, der er indrettet til vaskerum med vaskemaskine strgejern og -bræt.

Villa Casa Grande med 6 sovepladser:
- Huset er ca. 80 m² og består af opholdsrum med veludstyret åbent køkken (med opvaskemaskine) og spiseafdeling samt satellitfjernsyn og DVD-afspiller, tre soveværelser med fransk seng samt to badeværelser med toilet, bruser og hårtørrer. Foran indgangen er der en bred overdækket terrasse med bord og stole. Aircondition kan benyttes mod betaling af tillæg.

Villa Casa Piccola med 2/3 sovepladser:
- Huset er ca. 30 m² og består af opholdsrum med køkkenhjørne og enkeltsovesofa samt fjernsyn, soveværelse med fransk seng og badeværelse med toilet, bruser samt hårtørrer. Foran indgangen er der en bred overdækket terrasse med bord og stole. Aircondition kan benyttes mod betaling af tillæg.

Bemærk: Det lille hus udlejes ikke selvstændigt, hvilket betyder, at man har svømmebassinet helt for sig selv, uanset om man kun lejer det store hus eller begge huse. Den stejle skråning ved huset gør dog, at vi ikke anbefaler at bo her med små børn. Desuden skal man være opmærksom på, at soveværelserne ikke har dobbeltsenge men halvandenmands-senge.

Skjul teksten
 
 
search map