Villa i Cefalù på Sicilien

Villa Scoglio

 
Villa Scoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefal├╣ og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er tale om en villa som ligger meget smukt og som byder på en enestående havudsigt. Dette er villaen for dem der ønsker sig en ægte middelhavsstemning. Villaen tilbyder en dejlig livsnyderstemning og har adgang til egen private strand.

Villaen er bygget på klipperne som flere steder indgår tydeligt i bygningsstrukturen. Et fascinerende træk som bringer ind helt særlig stemning ind i villaen.

Villa Scoglio består af to etager som er forbundet via en ekstern stentrappe. Begge etager har egen terrasse med fortryllende udsigt. Bemærk at villaen egner sig ikke til mindre børn, hvorfor de ikke accepteres.

Læs mere om Villa Scoglio

Treværelsesvilla med 4 sovepladser:
- Øverste etage fungerer som dormitorium. Her finder du et værelse med dobbeltseng som er elegant indrettet, soveværelse med to enkeltsenge. Begge soveværelser har meget store vinduer så man rigtig har mulighed for at nyde havudsigten. På den øverste etage findes naturligvis også badeværelse med toilet og brus og hvor klippevæggen får lov til at fremstå tydeligt.
- Nederste etage består af opholdsstue/spisestue, køkken og stor udendørsterrasse med havudsigt hvor man kan indtage sine måltider.

Villaen er desuden udstyret med aircondition, fjernsyn og egen parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map