Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Villa Palamara

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tæt på den charmerende by Cefalu

Højt på en lille bakke med udsigt over kysten, finder du Villa Palamara, som tilbyder varm og hyggelig familie-gæstfrihed og god service. Hovedparten af Villa Palamara ligger ca 5 minutter fra Ambrogio og kun 30 minutters kørsel fra Cefalu. Fred og ro er noget af det, der frem for alt karakteriserer disse dejlige ferieboliger.

En strand midt i det gamle centrum

Når du er i Cefalu, vil du nyde, at det ældgamle bycentrum udstråler en afslappet atmosfære uanset hvor, du bevæger dig hen. Den er kendetegnet af det unikke fænomen, at selve byens centrum ligger lige ud til stranden. Så du kan faktisk tage på stranden i byens ældste del! Katedralen er Cefalus største turist-attraktion, og samtidig fungerer den som en visuel magnet, der trækker dit blik til sig, når du kigger ud over byens gamle del fra den højest beliggende gade.

Oplev historien og nyd livet på din ferie

Katedralen bærer præg af de mange forskellige kulturer, der har sat deres præg på Sicilien: Den normanniske, den romerske, den græske og den arabiske. I Cefalus historiske del og i området rundt om kan du nyde den behagelige og hyggelige stemning, med masser af restauranter, espressobarer, isbutikker og shoppingmuligheder. Smukke strande finder du ikke kun i den historiske del, men overalt i Cefalu, og faktisk overalt på Sicilien. Når du holder ferie på Villa Palamara, bor du i Madonie-bjergene, som ligger i en nationalpark. Madonie-parken er perfekt til vandreture, mountain biking og mange andre aktiviteter i naturen. Der er mange vidunderlige ruter af forskellige længder og sværhedsgrader. Så hvis du ønsker masser af muligheder for at udforske både den lokale kultur og natur, er du kommet til det rette feriested.

Fred, fred og atter fred på Villa Palamara

Villaen er bygget rundt om en gammel gård, med et hovedhus og et gammelt kapel. Om du er den aktive type, betyder ikke noget: Her kan du slappe af i den skønne have, og nyde poolen, som er omkranset af liggestole og parasoller. Hvis du foretrækker sand mellem tæerne, er sandstranden er perfekt alternativ. Den egner sig også til børn, da vandet er ret lavt de første par meter. Poolen er åben fra maj til oktober.

Læn dig tilbage og lad dig forkæle af den gode service

Hvis du vil have arrangeret morgenmad, kan du nyde den på terrassen mod ekstra betaling. Det samme gælder for middagen, som serveres i restauranten eller på terrassen. Køkkenet serverer typiske sicilianske retter, med både frisk fisk og kød på menuen. I løbet af dagen er du velkommen til at bestille en forfriskning eller espresso, når du er ude på terrassen og har gang i en god samtale eller læser en bog. Parkering på grunden er gratis, ligesom WiFi, som du har adgang til på fællesarealerne.

Læs mere om Villa Palamara

Læs om lejlighederne på Villa Palamara

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map