Villa i Cefalù på Sicilien

Villa del Lungomare

 
Villa del Lungomare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa del Lungomare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette flotte hus er beliggende ca. 50 meter fra Cefalùs gode strand, lidt tilbagetrukket fra den travle strandpromenade. I nærheden er der indkøbsmuligheder,supermarked í en radius af 500 m, caféer og spisesteder. Få hundrede meter herfra ligger det charmerende historiske centrum, samtidig med at man finder offentlig strand neden for huset.

Ved huset er der en dejlig terrasse - med havemøbler og grill - delvist overskygget af træer, men der er også dele, hvor man kan solbade. Huset er veludstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, aircondition, CD-DVD afspiller og satellitfjernsyn samt selvstændigt varmeanlæg til de koldere årstider. . Her er grobunden for et bekvemt ophold lagt, og der hører sågar egen parkeringsplads til huset.

Læs mere om Villa del Lungomare

Villa med 6/8 sovepladser:
- Villaen er ca. 120 m² og ligger i stueetagen. Den består af rummelig opholdsstue med spiseafdeling og dobbeltsovesofa (bedst til børn), køkken med ovn, mikroovn og opvaskemaskine, to soveværelser hver med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet, bruser. Her er desuden vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa del Lungomare

Læs personlige anmeldelser af Villa del Lungomare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa del Lungomare. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa del Lungomare

Udmærket beliggenhed tæt på pragtfuld strand

Vi var der i højsæson og på strandpromenaden er der meget livligt. Op til husets have er der en bar, så stille aftner skal man ikke forvente. Cefalu er en meget dejlig by uden det modæne præg Taromina har.

Læs mere

Bedømmelse af Villa del Lungomare

Læs mere

Bedømmelse af Villa del Lungomare

Læs mere

Bedømmelse af Villa del Lungomare

Læs mere

Lotte og familie fra Gråsten boede på Villa del Lungomare i Cefalù fra d. 6. til d. 14. oktober 2012.

Vi har haft en dejlig ferie på Sicilien. Vejret var helt uventet fantastisk med 25-30 grader i hele perioden.
Både Cefalu og Castellammare del golfo er hyggelige og levende Sicilianske små havnebyer. Selv om der ikke er så mange turister tilbage på denne årstid er alting stadig åbent. Cefalu er lidt postkortagtig og fuld af turistbutikker, hvor Castallammare del Golfo er knap så "pæn" og "mere italiensk", hvilket vi foretrækker.
Begge byer har dejlige strande, men skulle vi vælge en, ville vi foretrækker stranden ved Castellammare del Golfo, som er en ren sandstrand med fuldstændig klart vand - super børnevenlig.
I Cefalu boede vi i Villa Lungomare, som vi var fint tilfredse med. Dejlig beliggenhed lige ved stranden, og rolig trods nærheden til standvejen. Mht. parkeringspladsen ved huset, kræver den en ualmindelig god chauffør (eller en meget lille bil) for at kante den ind. Der er en stor tag terrasse med en flot havudsigt, hvis man kan klatre op af en stige - med en ordentlig trappe ville den være et hit.

Læs mere

Bedømmelse af Villa del Lungomare

Læs mere
 
search map