Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

 
Terrazzo Mediterraneo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo Mediterraneo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazzo Mediterraneo ligger i Cefalùs historiske centrum mellem den berømte og storslåede domkirke og den gode sandstrand ved den gamle havn, hvor dele af filmen "Nuovo Cinema Paradiso" ("Mine aftener i paradis") blev indspillet. Der er kort vej til spisesteder og indkøbsmuligheder. Den nærmeste parkeringsplads ligger ca. 300 meter fra lejligheden, men i sommermånederne kan man ikke regne med at kunne finde plads her hver gang.

Faciliteter

Lejligheden har indgang på anden sal og fra dens terrasse kan man fornemme byens eksotiske stemning og nyde oplevelsen af at være en del af den. Den er pænt møbleret og råder over aircondition og fjernsyn. Der er mulighed for internetadgang mod bestilling og betaling.

Læs mere om Terrazzo Mediterraneo

Lejligheden på Terrazzo Mediterraneo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er delt i 2 niveauer. Man træder ind i den lidt mørke opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa. En trappe fører op øverste etage, hvor man finder badeværelse med toilet og bruser, et lyst og dejligt soveværelset med dobbeltseng og ikke mindst en rummelig terrasse med bord og stole og en skøn udsigt over havet og byens tage. Venligst noter at udsugningen fra restauranten i bygningens stueplan løber op langs baggårdens husmur og stikker 2 meter op kun 3 meter fra terrassen. Den sættes i gang fra ca. kl. 08.00 til ca. kl. 14.00 og igen fra ca. 18.30 indtil 23.30.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzo Mediterraneo

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo Mediterraneo som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo Mediterraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazzo Mediterraneo

Super dejligt ophold, men.....

Cefalù er simpelthen så skøn og charmerende, men på det her tidspunkt (uge 36) også stadig meget turistet, hvilket man dog tilgiver den, da den har bevaret sin autencitet og stadig beboes af mange italienere. Skønne restauranter, isbarer, kaffebarer og (hvis man er til det) gode shoppingmuligheder. De små, smalle gader oser af hygge og god stemning. Terrazzo Mediterraneo ligger fantastisk fint i en sidegade, der går ned overfor Piazza Duomo og derfor helt centralt midt i den gamle bydel og ikke lang fra hovedstranden og den skønne bugt med de charmerende gamle huse direkte ned til vandkanten. Lejligheden ligger på 2. sal og nåes via en smal og stejl trappe med 43 trin (kan være en udfordring for nogle). Lejligheden er i to plan med køkken med sovesofa i første plan og badeværelse og soveværelse med udgang til terrassen oppe på andet plan, som nåes via yderligere 15 trin. Lejligheden fremstod ren og velholdt og med fine bygningsdetaljer. Fra den relativt store terrasse er der et skønt view udover hustage og med havet i baggrunden. Sol fra tidlig formiddag og solnedgang direkte ud fra terrassen. Alt i alt en virkelig god oplevelse og god service fra In-italia både ved bestilling og på stedet. Eneste minus - og her kommer mit men....udsugningen fra restauranten i bygningens stueplan løber op langs baggårdens husmur og stikker 2 meter op kun 3 meter fra terrassen. Den starter ca. 7.30 og kører noget af formiddagen. Starter igen ca. 18.30 og kører indtil 23.30.....ret ærgerligt, da det ikke er nogen lille og støjsvag udsugning. Det skal man lige være klar over.

Læs mere

2 skønne uger i Cefalu

Vi kan kun anbefale et ophold i den hyggelige lejlighed Terrazzo mediterraneo. Der er den skønneste terasse med en virkelig fantastisk havudsigt. Endvidere er der en lille ballon hvor man lige kan stå en person og nyde synet af La Rocca og byens tage. Vi blev positivt overraskede over lejligheden, den var rigtig hyggelig. Byen Cefalu er fantastisk hyggelig og Lan kan få meget tid til at gå med at gå rundt i gaderne og bare suge til sig. Lejligheden ligger rigtig godt og centralt med den skønne domkirke tæt på. Endvidere tæt på den skønne sandstrand.
Eneste minus ved lejligheden var en udsugning der larmede en del. Vires sicilianske nabo var også meget træt af den. Endvidere er der 45 stejle trappetrin op til lejligheden og derfor ikke for gangbesværede. Vi var to personer og anbefaler ikke at man bor mere end to voksne i lejligheden det kan lige gå med et mindre barn. Der er også småt med service. Hvis man har bil skal man være opmærksom på at det er noget bøvl med parkering.

Læs mere

Super beliggenhed i Cefalu

Fin lejlighed med skøn terrasse og udsigt over havet. Det eneste minus var støj fra restaurants udluftning.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazzo Mediterraneo

Læs mere

Perfekt feriebolig

Boligen var som forventet, og det var meget smukt.
Nær stranden, lige i smørhullet!, fuldstændig malerisk!

Læs mere

En rigtig positiv oplevelse på flere planer ...

Vi havde hele 2 uger i Cefalù, og vi nød både lejligheden, byen og de omkringliggende byer, som vi frekventerede både til fods, på lejede cykler og i bil.

Det var meget meget varmt, så stranden lige i nærheden var fantastisk at have inden for rækkevidde.

Lejlighedens beliggenhed er perfekt - tæt på alting - og alligevel lidt tilbagetrukket, så der også er fred og ro. Der er mange trapper op til lejligheden, så man skal ikke være gangbesværet.

Læs mere
 
search map