Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazzo Mediterraneo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazzo Mediterraneo ligger i Cefalùs historiske centrum mellem den berømte og storslåede domkirke og den gode sandstrand ved den gamle havn, hvor dele af filmen "Nuovo Cinema Paradiso" ("Mine aftener i paradis") blev indspillet. Der er kort vej til spisesteder og indkøbsmuligheder. Den nærmeste parkeringsplads ligger ca. 300 meter fra lejligheden, men i sommermånederne kan man ikke regne med at kunne finde plads her hver gang.

Faciliteter

Lejligheden har indgang på anden sal og fra dens terrasse kan man fornemme byens eksotiske stemning og nyde oplevelsen af at være en del af den. Den er pænt møbleret og råder over aircondition og fjernsyn. Der er mulighed for internetadgang mod bestilling og betaling.

Læs mere om Terrazzo Mediterraneo

Lejligheden på Terrazzo Mediterraneo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er delt i 2 niveauer. Man træder ind i den lidt mørke opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa. En trappe fører op øverste etage, hvor man finder badeværelse med toilet og bruser, et lyst og dejligt soveværelset med dobbeltseng og ikke mindst en rummelig terrasse med bord og stole og en skøn udsigt over havet og byens tage. Venligst noter at udsugningen fra restauranten i bygningens stueplan løber op langs baggårdens husmur og stikker 2 meter op kun 3 meter fra terrassen. Den sættes i gang fra ca. kl. 08.00 til ca. kl. 14.00 og igen fra ca. 18.30 indtil 23.30.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map