Anmeldelser af Terrazzo delle Mura

 
Terrazzo delle Mura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzo delle Mura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazzo delle Mura

Læs personlige anmeldelser af Terrazzo delle Mura som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzo delle Mura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Charmerende cefalu

Dejlig lejlighed med super beliggenhed. Byen oser af charme og atmosfære, brostensbelagte små stræder og masser af gode små cafeer og restauranter. Der vil jeg gerne tilbage igen

Terrazzo delle Mura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazzo delle Mura
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. / 3. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Mere centralt bliver det ikke.

Cefalù som feriedestination

Terrazzo delle Mura
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazzo delle Mura
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. / 3. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2015
Antal rejsende 1 voksen
Navn
Elisabeth og familie fra Frederiksberg boede på Terrazzo delle Mura i Cefalù fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi har været meget tilfredse med både lejlighedens indretning og beliggenhed, samt In-Italia. Vi synes Cefalù er en rigtig dejlig by med en god strand som vores barnebarn på 4 år nød i fulde drag, da det var ren sandbund. Vi vil gerne citere den berømte amerikaner Arnold Schwarzenegger: ”We will be back”.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Hanne & Lars fra Svendborg boede på Terrazzo delle Mura i Cefalù fra d. 28. april til d. 19. maj 2007.

Hjemme igen efter vores tre ugers jomfrutur til Sicilien; perioden fra 28. april til 19. maj 2007. Vi havde en meget spændende tur til et "land", som virkede anderledes på os end resten af Italien. Tre uger er så lang tid at vi kunne tage den med ro, også selvom vi blev mødt i lufthavnen af en styrtsø af regn, som gav os lejlighed til at afprøve vores tajs evne til at holde vand ude.

Vi havde lejet en bil til første uge, men det havde nok været nemmere at tage en taxa eller endnu bedre have bestilt en taxa gennem in-italia. Det brugte vi på vejen hjem. En veloplagt ung mand klokken 4.30 om morgenen til ca. 700,- Dkr.
Vi ankom lørdag klokken ca 21.oo til Cefalú. Man må ikke køre i byen lørdag aften. OK, så er det lidt svært første gang. Men vi fik fat i folkene på kontoret Sicilian- Break, de var supersøde og hjalp os med at finde vores lejlighed Casa delle Mura og ind og især op med kufferterne. Tak allesammen. Det er effektive og engelsktalende folk.

Lejligheden var god, der var alt til madlavning og terrassen var skøn. Det var nemt at handle lige i nærheden og skulle det være billigere, så var der ca 20 minutters gang til Supermarked, hvor også posthuset ligger.
Vi kørte selv ud i landet og var på ture til Etna, Taormina og sørejse til de aeoliske øer, gode ture til gode priser. Alting var noget dyrere end vi havde regnet med, men sådan skal det nok være i EU.
Det er en meget fin lille by, med en mageløs stemning og strand, som alle børn vil elske. Vi (alder +60) blev rigtig trætte af al den megen trafik i de smalle gader, ustandseligt skal man gå til side for scootere og biler. Vi fik at vide at det kun var trafik, som boede i den gamle by der måtte køre der. Der bor rigtig mange med bil og scooter i Cefalú.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Henrik og hustru fra Viborg boede på Terrazzo delle Mura i Cefalù fra d. 31. marts til d. 7. april 2007. Inden da have de været i Scopello og kørte så videre til Cefalù. Han skrev efter rejsen:

Vi havde en fin tur til Sicilien, og de 3 opholdssteder levede op til de forventninger vi havde ud fra beskrivelserne. Jeg er ikke den store rejseskribent, så det må du prøve at få fra andre. Vi har et par forbedringer til vejbeskrivelserne til Cefalú og Sciacca. Især det sidste var ret svært at finde.

Ang. Cefalú er det vigtigt at vide, at man skal køre ind i byen fra øst, ellers havner man i den gl. bydel og det er helt uoverskueligt (og ulovligt). [...]

Ang. Sciacca: [....] Anbefaling: Ristorantino Corbezzoli, Cucina creativa. Via Pietro Gerardi 16. Lige indenfor byporten ved Piazza Maggiore. De har ikke noget spisekort, man tager dagens menu, som er rigtig god.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map