Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazzino della Marina

 
Terrazzino della Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzino della Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazzino della Marina ligger i via Bordonaro i Cefalùs historiske centrum. Der er kun få trin - mindre end 50 meter - fra døren og ned til sandstranden ved den maleriske gamle havn i byen.

Bo midt i byen og lige ud til havet

Du har heller ej langt til nærmeste spisesteder - der findes flere restauranter inden for 100 meter - og til indkøbsmuligheder i byens gågade Corso Ruggero. En kort slentretur fører ned til den lange sandstrand, hvor der er en del liv om aftenen. Det eneste, som du ikke vil finde lige ved døren, er parkeringspladser, da kun de faste indbyggere har tilladelse til at køre - på faste tidsrum af dagen - og parkere i byens historiske centrum. Nærmeste parkering er ved Piazza Colombo - det er dog svært at få plads her især i sommermånederne.

Læs mere om Terrazzino della Marina

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser:
- Lejligheden ligger på første sal og er ca. 60 m². Den er fordelt på to store rum. Lejligheden består af stor opholdsstue med køkkenhjørne samt dobbeltsovesofa og udgang til balkon, der kigger over via Bordonaro. Fra stuen har du adgang til badeværelse med toilet og bruser og en stige, der fører op til hemsen, hvor der er soveplads til én person. Der findes endvidere et soveværelse med dobbeltseng, tekøkken og lille terrasse, der vender ud mod klipperne og havet samt privat bad med toilet og bruser. Begge rum har aircondition. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn samt strygejern og -bræt og der er mulighed for internetforbindelse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazzino della Marina

Læs personlige anmeldelser af Terrazzino della Marina som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzino della Marina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Flot lejlighed i nydelig by!

Vi var en voksen og to børn i alderen 13 og 10 år, og lejligheden passede godt til os. Masser af plads, meget rent og pænt og meget centralt. Ingen gener med støj fra gaden, men følelsen af at opholde sig midt i byen. Godt at vide, at lejligheden er i to plan, og at sengpladser til person 4 og 5 er trækud-sofa i køkkenet på lejlighedens anden sal.
Meget hyggelig og hjælpsom kontakt med kontaktpersonen fra firmaet, Agostino.

Læs mere
 
search map