Anmeldelser af Terrazzini del Mare

 
Terrazzini del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzini del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazzini del Mare

Læs personlige anmeldelser af Terrazzini del Mare som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazzini del Mare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og familie fra Augustenborg boede på Terrazzini del Mare i Cefalù fra d. 11. til d. 24. juli 2011.

Vi havde en praktfuld tur til Cefalu. Lejligheden lå perfekt med udsigt lige ned til havet og dog centralt beliggende i den gamle bydel. Der er bad og toilet på alle tre etager og det var dejligt.

Da vi kom kl. 18.00 til lejligheden var der desværre ikke gjort rent, så vi måtte vente ca. 2 timer på rengøring. Det betød at vi måtte ud at spise på en restaurant, da alle var godt trætte da vi endeligt kunne overtage lejligheden.

Vi havde betalt for aircondition, men desværre virkede det ikke, og der gik 4 dage før det blev ordnet, men imellemtiden havde vi fået pengene for aircondition retur! På trods af de små skønhedspletter er vi udmærket tilfreds med lejligheden og det bureau som stod for udlejningen. De var meget hjælpsomme og der var overhovedet ingen sure miner fra deres side.

Det er nu 5. gang vi har benyttet os af In-Italia og vi har alle gange været meget tilfredse med forholdene på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Søren, hustru og venner fra Brønshøj boede på Terrazzini del Mare i Cefalù fra d. 22. august til d. 5. september 2009.

Lejligheden var perfekt m.h.t. beliggenhed og faciliteter. Kontoret på Via Giamcomo Matteotti 20, var alle medarbejdere hjælpsomme og behagelige. Dette er sjældent i Danmark når man henvender sig på kontorer af forskellig karakter.Cefalú er en meget interessant og smuk by med en fin historie. Der er mange gode spisesteder, Ostria del duomo med pianomusik om aftenen i det fri og behageligt personale. Smuk udsigt til Duomo. Ligger i hjørnet til venstre når man står på kirkepladsen. Til højre går der et smalt stræde hvor der ligger en restaurant med stole og borde på trapperne. Indehaveren er ligeledes bager i byen og har det bedste brød. Hvis han kan lide folk, begynder han at synge, og det gøres ganske godt, så vi spurgte om han var proffessionel. Dette gav et glas extra. Alt i alt en dejlig ferie, og vi fortæller alle der vil høre om Jeres foretagende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map