Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazzini del Mare

 
Terrazzini del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazzini del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazzini del Mare ligger i et karakteristisk hus i Cefalù centrum i kort afstand fra Piazza Colombo, hvor den nærmeste parkeringsplads (mod betaling) ligger. Lejligheden byder på havudsigt fra alle vinduer og fra dens to små terrasser.

I kort gåafstand fra lejligheden er der både den lange sandstrand mod vest samt stranden ved den gamle havn, hvor bl.a. filmen "Mine aftener i paradis" blev indspillet. Inde i centrum og langs stranden er der et utal af spisesteder, isbar og caféer. Indkøbsmuligheder ligger ligeledes få trin herfra.

Læs mere om Terrazzini del Mare

Lejligheden er meget lys og er indrettet i typisk siciliansk stil men savner ikke moderne bekvemmeligheder. Den er nemlig udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 3/5 sovepladser (med to små terrasser med havudsigt):
- Lejligheden er fordelt på tre etager. Indgangen er i opholdsstuen, hvor der findes to enkeltsovesofaer, spisebord og fjernsyn samt køkkenhjørne med opvaskemaskine. Ved at tage trappen til etagen ovenover kommer man ind i et lille soveværelse med fransk seng (1½ soveplads), som har udgang til en lille terrasse som hænger over havet med en fabelagtig udsigt. Her findes også et lille men nydeligt badeværelse med toilet og bruser. I etagen under opholdsstuen findes et soveværelse med dobbeltseng samt endnu et badeværelse med toilet og bruser.

BEMÆRK Vi mener ikke at lejligheden er egnet til børnefamilier eller gangsbesværede gæster på grund ad dens indretning.

Skjul teksten
 
 
search map