Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Stella

 
Terrazza Stella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Stella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Terrazza Stella bor du ved Cefalùs gamle havn og dens fine strand, der strækker sig et par kilometer hen mod Palermo. Få skridt fra døren finder du de første spisesteder og caféer, og du har heller ej langt til indkøbsmuligheder. Flere spisesteder finder du både i de gamle gader op mod den flotte domkirkeplads og langs med havpromenaden.

Er bil nødvendig? Ikke til badeferie her i byen!

Vælger du Cefalù for at holde badeferie, så er bilen ikke nødvendig. Du kan ankomme med tog til byen og benytte togbanen til at bevæge dig langs kysten for at besøge Termini Imereses hyggelige centrum, Messina eller storbyen Palermo. I bussen kan du komme op til middelalderbyen Castelbuono i Madonie Naturreservater. Og med flyvebåd kan du sejle ud til øen Ustica. Hvis du vælger at ankomme i bil, skal du være opmærksom på, at du ikke kan parkere lige ved denne lejlighed, Du kan enten parkere bilen ved Piazza Colombo (ca. 300 meter), længere væk på den ene side af bycentrum eller ved den nye havn.

Læs mere om Terrazza Stella

Fin lejlighed med lige så fin terrasse

Lejlighedens placering langs den centrale via Bordonaro medfører ikke støjgener fra vejen, da lejlighedens vinduer vender mod havet og klipperne, hvorpå byens gamle bymure ligger. Lejlighedens terrasse er ca. 8 m² og der er også en balkon, som spisekøkken vender ud til. Lejligheden er desuden udstyret med aircondition, vaskemaskine og to badeværelser, hvilket gør den ideel til to vennepar, der rejser sammen.

Lejligheden på Terrazza Stella

Treværelseslejlighed med 3/4 sovepladser (m/ terrasse og havudsigt)

Lejligheden er ca. 65 mm². Fra indgangen kommer du ind til flot og lys opholdsstue med sovesofa, der har udgang til den store terrasse med havudsigt, hvor du kan sidde og nyde dine måltider eller bare solbade. Der findes endvidere spisekøkken (fire gasblus, ovn og køleskab samt god arbejdsplads), der har udgang til balkon med havudsigt, lille værelse med enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser samt hårtørrer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Stella

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Stella som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Stella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Stella

Læs mere
 
search map