Anmeldelser af Terrazza Ruggiero

 
Terrazza Ruggiero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Ruggiero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Ruggiero

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Ruggiero som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Ruggiero. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars Ulrik og rejsefælle fra Nivå boede på Terrazza Ruggiero i Cefalù fra d. 30. april til d. 7. maj 2011.

ROS:

Lejligheden er fantastisk . Faktisk blev vi meget overrasket over rummeligheden og specielt tagterassen.
Udsigten over byen, havet og domkirken er helt fantastisk. Udsigten er faktisk mere varieret og flottere end i viser på jeres hjemmeside ? . Blikket til domkirken og klippen er imponerende. ? Og så tæt på !
Dejligt med 3 balkoner og 2 badeværelser. MEN….

RIS:

Badeværelse på øverste etage kan ikke anvendes til bad. Vandet løber direkte ud på trægulvet udenfor og siver den igennem etageadskillelsen hvor det så drypper i badeværelse og køkken nedenunder. ?
Gulvet er i badeværelset er fejlkonstrueret med afløb placeret på gulvets højeste punkt og mad fald mod døråbningen, hvor der ikke er nogen form for opkant !!

Køkkenet er ret dårligt udstyret til madlavning. Der findes ingen knive uden skær og noget så basalt som en proptrækker fandtes ikke. ? Èt skærebræt er også i underkanten.

Det ville være dejligt med en parasol til terrassen, hvor der ikke kan findes skygge.
Derudover ville et par gode liggestole fuldende en ellers god oplevelse.

In-Italia's kommentar

Hej Lars Ulrik. Vi er kede af, at i ikke var 100 % tilfredse med lejligheden. Vi har videregivet kritikken til udlejer, men gør samtidigt opmærksom på, at italienske køkkener stort set altid er ringere indrettet end det vi er vant til, et forhold vi gør klart opmærksom på i vores praktiske oplysninger ('Køkkenerne er næsten altid meget spartansk udstyrede!'). Vi håber at se jer som kunder en anden gang. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map