Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Piazzetta

 
Terrazza Piazzetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Piazzetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Piazzetta befinder sig i centrum af Cefalù og i gåafstand fra stranden.

Strandlivet ved døren og dejlig terrasse for dig selv

Sagt med andre ord kan man uden at anstrenge sig nyde livet ved havet, den gode sicilianske middag, og ikke mindst en dejlig havudsigt, måske med et køligt glas hvidvin!

Læs mere om Terrazza Piazzetta

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Her er der tale om en lejlighed til 4 personer. Lejligheden ligger på 3. sal og har en møbleret terrasse med udsigt over Cefalùs tage og katedralens flotte klokketårn og ikke mindst fæstningen højt over Cefalù. Lejligheden består af opholdsstue med dobbelt sovesofa, køkken med spiseplads og soveværelse med dobbeltseng. Endvidere er der naturligvis et badeværelse med toilet og bruser og den ovennævnte terrasse med havudsigt. Aircondition kan benyttes mod betaling af et lille tillæg på stedet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Piazzetta

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Piazzetta som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Piazzetta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Piazzetta

Awesome location and big balcony with panoramic sea view, mountain view, street view - everything!

Virkelig en dejlig oplevelse. God service med håndtering af nøgle udveksling. Billedet retfærdiggør ikke den udsigt man har fra terrassen på øverste etage, hvis man har booket den lejlighed. Fin by, fin gade man bor i.

Læs mere

Den skønneste udsigt fra tagterrassen

Med en datter og et barnebarn på 8 år boede jeg 10 dage i juli i Terrazza Piazettea. Lejligheden er hyggelig, udsigten vidunderlig: Havet, den lille kirke overfor, gyden, som fører op til fyret - og til højre i billedet La Rocca - tag endelig spadsereturen derop, men gør det om morgenen - og foran denne klippe domkirken, som normannerkongen Roger 2. lod opføre med en vidunderlig apsis-mosaik forstillende Kristus Pantokrator. Og rundt om kirken middelalderbyen. - Trappen til 3. sal er stejl, ligesom den indvendige trappe har meget høje trin. Fin strand i nærheden. Gode spisesteder, ikke mindst den restaurant, hvis borde står lige foran hoveddøren!

Læs mere

Super placering og terresse.

Basic lejlighed. Men dejlig stor og med super placering. God til 2 voksne og 2 børn. Her kommer vi gerne igen!

Læs mere

Ulla og Ole fra Hasselager boede på Terrazza Piazzetta i Cefalù fra d. 26. august til d. 2. september 2012. Inden dette ophold havde de boet på Terrazza Sofia i Castellamamre del Golfo og på La Collina dei Nebrodi ved San Marco d'Alunzio. De skrev efter turen:

Turen gik super godt og igen blev vi positivt overrasker over gæstfriheden, naturen, maden og vinen i det skønne Italien.
[...] Videre til lejligheden Terrazza Piazzetta i Cefalú. En skrækkelig by at skulle køre i en søndag eftermiddag. Det var umuligt at finde parkering, da der var mange badegæster i byen. Det endte med at vi måtte parkere ned på havnen - ca. 1,5 km fra lejligheden.
Lejlighedens belliggendehed var suveræn, men standarden var en stor skuffelse. I beskriver lejligheden som meget elegant. Det har den nok også været, men den virkede nedslidt og beskidt. Af de 3 stole på terassen, var de 2 itu. Dem fik vi byttet om mandagen til 4 meget brugte stole, hvor der også var 2 i stykker - det levede vi så med, da vi jo kun var 2 personer. Parasolen var også i stykker, men det opdagede vi først efter et par dage, og der gad vi altså ikke klage igen. Selvom de var meget flinke og imødekommende, der hvor vi skulle henvende os. Vi synes, at det er lidt irriterende, at vi her skulle betale ekstra for aircondition, sengetøj og håndklæder, når det havde været incl. de 2 andre steder.
Cefalú er bestemt et besøg værd. Dejlig strand. Spændende by med mange super gode spisesteder.
Alt i alt en fantastisk ferie med stor hjælp fra jer og det er ikke sidste gang I får lov til at planlægge en rejse til det skønne Sicilien for os. Der er mange gode oplevelser på denne dejlig ø. Mange tak for hjælpen.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Piazzetta

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Piazzetta

Læs mere
 
search map