Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Paradiso

Udsigt fra Terrazza Tramonto Torvet nedenfor Terrazza Paradiso
 
Terrazza Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

For mange er Cefalú svaret, når vi siger "det ægte Syditalien" og ikke mindst "det ægte Sicilien". Terrazza Paradisos beliggenhed er perfekt for dig, der søger byliv, strand, smuk udsigt over havet og syditaliensk stemning.

Du har alt i gåafstand

Huset ligger, som nævnt ovenfor, lige ud til den lille, gamle havn, som i dag benyttes som strand i Cefalùs centrum. Hvis du kender det filmiske mesterværk "Mine Aftener i Paradis" vil dette sted være ekstra fascinerende. Det er nemlig her på stranden at mange af scenerne til filmen blev optaget. Eftersom lejligheden ligger i det historiske centrum, er kørsel kun tilladt for få af beboerne. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 100 meter væk, men du har ikke behov for bil, hvis du lejer dette hus, da adskillige caféer og spisesteder ligger inden for få meters afstand. Indkøsmuligheder findes også inden for kort afstand. Bemærk: Der er en del trapper at forcere op til lejligheden, hvorfor den ikke er særligt egnet for gangbesværede eller for småbørnsfamilier.

Læs mere om Terrazza Paradiso

Dejligt indrettet med egen terrasse

Indretningen er hyggelig og traditionel. Den smalle terrasse rundt om lejligheden er en fryd for øjet. Her kan du sidde og hygge dig rundt om et lille bord, mens du nyder den dejlige udsigt. Selvom lejlighederne har plads til seks personer, er de mest egnet til fire, da pladsen ellers kan opleves trang.

Skjul teksten
 
 
search map