Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Paradiso

Udsigt fra Terrazza Tramonto Torvet nedenfor Terrazza Paradiso
 
Terrazza Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

For mange er Cefalú svaret, når vi siger "det ægte Syditalien" og ikke mindst "det ægte Sicilien". Terrazza Paradisos beliggenhed er perfekt for dig, der søger byliv, strand, smuk udsigt over havet og syditaliensk stemning.

Du har alt i gåafstand

Huset ligger, som nævnt ovenfor, lige ud til den lille, gamle havn, som i dag benyttes som strand i Cefalùs centrum. Hvis du kender det filmiske mesterværk "Mine Aftener i Paradis" vil dette sted være ekstra fascinerende. Det er nemlig her på stranden at mange af scenerne til filmen blev optaget. Eftersom lejligheden ligger i det historiske centrum, er kørsel kun tilladt for få af beboerne. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 100 meter væk, men du har ikke behov for bil, hvis du lejer dette hus, da adskillige caféer og spisesteder ligger inden for få meters afstand. Indkøsmuligheder findes også inden for kort afstand. Bemærk: Der er en del trapper at forcere op til lejligheden, hvorfor den ikke er særligt egnet for gangbesværede eller for småbørnsfamilier.

Læs mere om Terrazza Paradiso

Dejligt indrettet med egen terrasse

Indretningen er hyggelig og traditionel. Den smalle terrasse rundt om lejligheden er en fryd for øjet. Her kan du sidde og hygge dig rundt om et lille bord, mens du nyder den dejlige udsigt. Selvom lejlighederne har plads til seks personer, er de mest egnet til fire, da pladsen ellers kan opleves trang.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Paradiso som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Paradiso

Dejlig ferie i Cefalu

Vi havde bestilt lejligheden pga. der var 2 badeværelser - vi er 2 par
Badeværelset på hems var ikke brugbar for os danskere - det var beregnet for dværge eller små scicilianer.
Sovesofaen meget slidt hvis vi havde været 6
Lejligheden er en brandfælde, den lå på 3. sal- nødudgangen som var på hemsen - var låst med en hængelås.
der var 2 sæt nøgler til lejlighden og kun det ene par virkede, låsen var meget slidt og krævede tålmodighed

Læs mere

Fantastisk udsigt til hav og bjerge, men noget larm fra musiksteder om natten

Vi boede i Terrazza Paradiso i en uge midt i september måned med den mest fantastiske udsigt til hav og bjerge, vi nogensinde har oplevet. In Italia havde ordnet det sådan, at vi blev afhentet af en medarbejder fra kontoret i Cefalu, da vores transfer havde bragt os fra Palermo til Piazza Colombo i Cefalu og fulgt os hele vejen hen til lejligheden en lørdag aften ved 20tiden. Lejligheden ligger i en gammel del af byen, hvor der er begrænset adgang for biler. Det var en neget fin service.
Vi synes lejligheden var godt indrettet og var glade for at bo der. Vi brugte kun den nederste del af lejligheden, fordi vi kun var to personer, den øverste del af lejligheden har meget lavt til loftet og soveværelset med de to ekstra senge er ikke noget lukket værelse, der er helt åbent ned til stuen, så samlet set er lejligheden mest egnet til overnatning for et par med mindre børn og er ikke egnet til fx to par. Men sengene er for hårde, nogle topmadrasser ville have gjort underværker, eller også trænger sengene til at blive skiftet. Der stod, at der var grill, men den udendørs grill var ikke rengjort.

Vi elskede at være i lejligheden om dagen og opleve, at vi kunne se havet ude fra den dejlige terrasse. Lejligheden har udsigt til til et torv og strand og mole, hvor der samles en del mennesker. Skodderne på vinduer og døre fungerede fint i forhold til at holde varmen ude om dagen. Men man købe aircondition. Vi købte ind i byens supermarked Decco og lavede selv mad de fleste gange, det fungerede fint.

Hvis man gerne vil have det lidt fredeligt og roligt er det ikke denne lejlighed man skal vælge. I hvert fald ikke om sommeren. Selvom det var september, nåede vi at opleve en ulidelig larm fra et af byens musiksteder, som spillede høj musik lørdag nat. Der var en del støjgener fra gaden Via Bodonaro, hvor spisesteder havde livemusik med højtalere ude på gaden på to almindelige hverdage indtil midnat.
Det er vores andet besøg i Cefalu og vi kommer helt sikkert tilbage til byen, men næste gang venter vi til alle sommerturisthalløjet er ovre, måske til oktober eller november.

Læs mere

Et lille paradis

Lejligheden er af en god standard og terrassen et paradis :). Det er vores andet besøg og denne gang blev vi 2 uger. Vi var 5 i lejligheden, og det gik fint. 2 på loftet, en i sovesofa i stuen og 2 i soveværelser. Byen er charmerende, men der er en del støj, så ønsker man det musestille er dette ikke stedet. Mange turister, men også mange lokale. Fremragende service på stedet, og fantastisk service på forhånd, under og efter opholdet af In-Italien! Virkelig godt. Vi vil helt sikkert vende tilbage!

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Paradiso

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Paradiso

Læs mere

Eva og rejseledsagere fra Sundbyberg i Sverige boede på Terrazza Paradiso i Cefalu fra 20. til 26. maj 2012.

Alt fungerede perfekt! Personalet hvor vi hentede nøglerne var særdeles hjælpsomme og venlige. man følte, at man kunne henvende sig til dem med ethvert problem. Lejligheden var ligeså dejlig som vi havde forventet. Og opholdet var i øvrigt også meget vellykket!

Læs mere
 
search map