Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Giudecca

 
Terrazza Giudecca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Giudecca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er tale om en lejlighed beliggende på tredje sal midt i Cefalùs gamle jødiske kvarter. Lejligheden har ikke mindre end en fantastisk havudsigt fra den 18 kvadratmeter store terrasse, hvor man ubesværet kan sidde og nyde de fremragende sicilianske råvarer for ikke at tale om den glimrende rødvin eller hvidvin.

God placering

Du bor i hjertet af Cefalù tæt på klippen og i kort afstand fra den gode sandstrand. Du er ligeledes tæt på de flotte forretninger, restauranter, vinhandlere og byens seværdigheder. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 100 meter herfra - kun de lokale med tilladelse fra byrådet må nemlig parkere eller køre langs vejen foran huset.

Læs mere om Terrazza Giudecca

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (3. sal uden elevator):
- Lejligheden er trods den perfekte beliggenhed meget enkelt møbleret. Den består af opholdsstue med TV og en lille dobbelt sovesofa, smalt soveværelse med to enkeltsenge (kan samles), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med brus, mindre rum med to senge og køkken. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine. Fra gangen er der udgang til en smal balkon, der fører til terrassen med havudsigt samt bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Giudecca

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Giudecca som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Giudecca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk sted og udsigt

Terazza Giudecca levede fuldt ud op til vores forventninger. Fantastisk udsigt over havet fra terasse og vinduer, stedet var meget centralt og alligevel meget stille, især om natten. Byen Cefalu er en perle - selv om der er mange turister, har den bevaret sin lokale identitet.
Alt perfekt - dog var der ikke mobildækning i lejligheden, ligesom det kunne være svært at finde mobildækning flere steder i byen.

Læs mere

Øystein og familie fra Rykkinn i Norge boede på Terrazza Giudecca i Cefalù fra d. 30. juni til d. 15. juli 2012.

Vi havde igen en dejlig ferie med problemfri og gode boligforhold.
På grund flyproblemer med Air Berlin ankom vi på en søndag, en dag forsinket. Efter aftale mødte vi kontaktperson i centrum, og han fulgte med os og kontrollerede, at alt var som det skulle være i lejligheden. De mangler, der blev afsløret blev hurtigt korrigeret, og vi ønsker at rose Sergio Tumminello for den fremragende service, han gav os.
Lejligheden viste sig at være lige uden for den gamle by, så oplvelserne var let tilgængelige. Vejen til badestranden gik gennem den gamle bydel, og det tog omkring 10 minutter at gå. Lejligheden lå fint ind til bjergsiden og havde en panoramaudsigt som lovet. Terrasserne var flotte og gav os mange fine aftener.
Vi havde en lejebil, men ser i bakspejlet kunne vi fint have klaret os uden. Parkeringsmuligheder var få, og man må påregne at gå en god afstand at finde parkeringsplads. (Der er udlejningsselskab for både bil og knallert i byen)
Udover oplevelserne i byen, anbefaler vi sejltur ud til øerne, med den aktive vulkan Stromboli som hovedmål. Hvis nogen søger en ekstra oplevelse, bør de tage en overnatning og deltage i en guidet tur til toppen af vulkanen om aftenen.
Alt i alt er vi meget tilfredse med In-Italia. Hurtig, personlig og fremragende service har været gennemgående begge gange har vi haft fornøjelsen af at benytte jer.

Læs mere

Jesper og rejsefæller fra Vallensbæk Strand boede på Terrazza Giudecca i Cefalù fra d. 28. maj til d. 4. juni 2011.

Det har været en rigtig god oplevelse at besøge Terrazza Giudecca i Cefalu.

Alt praktisk omkring nøgleudlevering, linned, håndklæder etc. har fungeret upåklageligt.

Byen er hyggelig med en rolig stemning. Gode indkøbsmuligheder, friske varer og gode restauranter. Specielt Ristorante La Brace på Via XXV Novembre 10, i den gamle bydel kan anbefales. Husk at bestille bord.
Besøg også Bar E Caffe Duomo ved pladsen foran katedralen. Godt sted til en pause, hvor man kan følge med i byens liv.

Den eneste skuffende restaurant oplevelse var et besøg på restauranten La Tavernetta i lystbådehavnen tæt på lejligheden. Dyrt og dårligt, turistfælde undgå den!

Der en god fiskehandler ved strandpromenaden. Det bedste supermarked hedder Sidis og ligger på Via G. Vazzana.

Lejligheden er fint indrettet, meget ren og velholdt. Der en god tagterasse med havudsigt og et simpelt udendørs køkken med muret grill.
Lejligheden ligger på 3. sal og er ikke velegnet til gæster, som ikke kan lide trapper
Det kan være svært at parkere i nærheden af lejligheden og parkeringsvagterne er flittige. Bedste parkeringsmulighed er i den nærliggende lystbådehavn.

I lejligheden er der ofte ingen forbindelse til mobilnettet p.g.a. den store klippe La Rocca, som ligger i baghaven. I øvrigt kan det anbefales at bestige La Rocca, men det kræver en fornuftig grundform.

Der er mange muligheder for gode ture i omegnen, bl.a. til den nærliggende nationalpark Medonie og byerne i denne. En dagstur til Palermo og evt. Corleone kan anbefales.

Samlet set har vi haft en både hyggelig og oplevelsesrig tur til Sicilien og Cefalu. Vi kommer gerne igen.

Læs mere

Nina og familie fra København K boede på Terrazza Giudecca i Cefalù fra d. 9. til d. 16. april 2011.

Vi havde en virkelig dejlig tur. Byen var hyggelig og fin, og der var forbløffende mange butikker og restauranter. Men lejligheden var ikke imponerende. Der var ikke sengetøj nok, selvom vi havde bestilt og betalt, der manglede en del basale køkkenredskaber. Der var intet sæbe eller noget som helst, da vi kom. Hverken opvaskesæbe, badesæbe eller håndsæbe. Intet. Der var en halv toiletrulle. Der var intet salt, endsige lidt mel, gryn, pasta eller noget. Det synes vi var lidt trist at komme ned til. Der var heller ikke imponerende rent. Og soveværelset havde ingen vinduer .. men der var en dejlig terrasse og en dejlig udsigt! Det var jo herligt.

Læs mere

Søren og Lena fra Valby boede på Terrazza Giudecca i Cefalù fra d. 19. til d. 25. juli 2009.

Har I været glade for byen og området? Cefalu er en skøn by. Rigtig hyggelig og en tilpas størrelse. Der er gode bade og udflugtsmuligheder. Vi boede i den perfekte lejlighed tæt på strand og by.
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Ja det har det helt klart. Vi havde ikke så høje forventninger til dette sted så vi blev meget positivt overraskede
Har I tips til de næstkommende? Dejlig by, yderst rimelige priser og fine restauranter
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Perfekt service og vejledning fra in-italia og turistkontoret i cefalu var så søde og hjælpsomme. Virkelig god behandling alt i alt. Lejligheden var det perfekte valg for os. Perfekt beliggenhed og smukke omgivelser. Vi var to men kan sagtens være to par med et barn eller 2.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Giudecca

Læs mere
 
search map