Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Giudecca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er tale om en lejlighed beliggende på tredje sal midt i Cefalùs gamle jødiske kvarter. Lejligheden har ikke mindre end en fantastisk havudsigt fra den 18 kvadratmeter store terrasse, hvor man ubesværet kan sidde og nyde de fremragende sicilianske råvarer for ikke at tale om den glimrende rødvin eller hvidvin.

God placering

Du bor i hjertet af Cefalù tæt på klippen og i kort afstand fra den gode sandstrand. Du er ligeledes tæt på de flotte forretninger, restauranter, vinhandlere og byens seværdigheder. Nærmeste parkeringsplads ligger ca. 100 meter herfra - kun de lokale med tilladelse fra byrådet må nemlig parkere eller køre langs vejen foran huset.

Læs mere om Terrazza Giudecca

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (3. sal uden elevator):
- Lejligheden er trods den perfekte beliggenhed meget enkelt møbleret. Den består af opholdsstue med TV og en lille dobbelt sovesofa, smalt soveværelse med to enkeltsenge (kan samles), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med brus, mindre rum med to senge og køkken. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine. Fra gangen er der udgang til en smal balkon, der fører til terrassen med havudsigt samt bord og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map