Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Francesca

 
Terrazza Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Francesca ligger i den centrale Via Bordonaro i Cefalù centrum. Der er kort afstand til stranden (ca. 60 meter) og til caféer og spisesteder. Det flotte torv ved domkirken ligger heller ikke langt væk, og i kvarteret finder du de nødvendige indkøbsmuligheder. Nærmeste parkeringspladser ligger ca. 600 meter fra lejligheden.

Stor lejlighed med terrasse

Lejligheden er fordelt på to etager og er på ca. 130 m². Den er udstyret med vaskemaskine, aircondition samt fjernsyn, og råder over en dejlig terrasse, der vender mod Via Bordonaro. Trods den korte afstand fra havet kan man ikke se det fra terrassen, da den vender den modsatte vej.

Læs mere om Terrazza Francesca

Fireværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse):
- Lejlighedens nederste etage består af soveværelse med to enkeltsenge, spisekøkken med dobbeltsovesofa, samt badeværelse med toilet. En indvendig trappe fører til øverste etage, hvor der findes soveværelse med dobbeltseng samt udgang til en lille balkon med havblik fra siden, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, og endnu et spisekøkken med udgang til lejlighedens store terrasse, hvor du finder bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map