Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Francesca

 
Terrazza Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Francesca ligger i den centrale Via Bordonaro i Cefalù centrum. Der er kort afstand til stranden (ca. 60 meter) og til caféer og spisesteder. Det flotte torv ved domkirken ligger heller ikke langt væk, og i kvarteret finder du de nødvendige indkøbsmuligheder. Nærmeste parkeringspladser ligger ca. 600 meter fra lejligheden.

Stor lejlighed med terrasse

Lejligheden er fordelt på to etager og er på ca. 130 m². Den er udstyret med vaskemaskine, aircondition samt fjernsyn, og råder over en dejlig terrasse, der vender mod Via Bordonaro. Trods den korte afstand fra havet kan man ikke se det fra terrassen, da den vender den modsatte vej.

Læs mere om Terrazza Francesca

Fireværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse):
- Lejlighedens nederste etage består af soveværelse med to enkeltsenge, spisekøkken med dobbeltsovesofa, samt badeværelse med toilet. En indvendig trappe fører til øverste etage, hvor der findes soveværelse med dobbeltseng samt udgang til en lille balkon med havblik fra siden, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, og endnu et spisekøkken med udgang til lejlighedens store terrasse, hvor du finder bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Francesca

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Francesca som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Francesca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Mere for yngre mennesker

Brugte kun øverste etage i vores 16 dages ferie. Dejlig stor terasse med udsigt til La Rocca og gadens liv, men der var en hel del støj fra gaden om aftenen og tidlig morgen (scotere på brosten, flasketømning fra restauranter)- vi brugte ikke air-condition.
Køkkenet var tilfredsstillende med udstyr.
Sengene var elendige - madrasser rigtig hårde.
Glad for ikke at have lejet bil hele ferien - Parkering ca.5-7 EUR per dag og med nogen afstand.
En meget hyggelig by, men vil en anden gang bo udenfor byen.
Stranden var god og vi badede, men var vandet rent?

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Francesca

Læs mere
 
search map