Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Pozzo

Stranden under terrassen Terrassen
 
Terrazza del Pozzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Pozzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza del Pozzo ligger i centrum af Cefalù, lige ud til byens maleriske strand. Der er kort til caféer og spisesteder og kun en gåtur på ca. 5 min. ad den smalle, antikke vej til den berømte domkirke.

Romantisk beliggenhed tête á tête med havet

Lejligheden har en meget romantisk beliggenhed, men er enkelt indrettet. Den ligger i den ældste del af byen og bygningens stenmure er flere hundrede år gamle. Indeklimaet er generelt køligt om sommeren og behageligt i årets koldere perioder, men pludselig opstået ændringer i luftfugtighed kan virke generende for de rejsende, der har allergi eller astma, som således frarådes denne indlogering.

Læs mere om Terrazza del Pozzo

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
- Lejligheden har indgang fra den livlige Via Vittorio Emanuele men den har tykke stenvægge så man generes ikke af trafikstøj når døren er lukket. Efter entréen er der en gang med tekøkken, bord og stole samt badeværelse / toilet. Man går tre trin ned af en lille trappe og finder soveværelset med dobbeltseng og udgang til en lille terrasse med en brønd og udsigt over stranden og havet. Fra terrassen er der en stentrappe der fører ned til stranden.

Skjul teksten
 
 
search map