Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Cortile

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cefalù ligger på Siciliens nodkyst ca. 1 time fra Palermo. Trods mange rejsende kommer hertil er der også mange lokale, der bor i byen hele året rundt og der er en god stemning på caféerne og i gaderne. Du finder spisesteder og butikker til alt det du kan have behov for at købe eller smage. På stranden vil du især finde de andre rejsende og de unge lokale, der ikke går i skolen om sommeren. Byens centrum er lukket for biler det mest af dagen men det er ikke umuligt at parkere i kort gåafstand til din feriebolig. Er du villige til at gå noget længere kan du enda parkere omkostningsfrit... og så kan du også vælge at holde ferie uden bil her, fordi der er meget som du kan opleve og besøge med offentlige transporter.

Kombinér baderie med kultur

Du kan komme hertil med tog fra Palermo lufthavn og holde din badeferie uden bil. Byen er en spændende oplevelse, hvor du godt kan tilbringe flere dage og enda har dine udflugter herfra. Udover det skønne centrum kan du bestige klippen op til Diana's tempel og den byzantinske fæstning; du kan sejle ud til Ustica Ø eller til de Æoliske øer; og så er det værd at tage bussen op til Castelbuono gamle by i Madonia bjergene... storbyen Palermo ligger en overkommelig togtur herfra og du vil sikkert prøve at sjoppe i Ballarò eller Vucciria gademarkeder.

Veludstyret lejlighed med terrasse

Du skal være opmærksom på a lejligheden ligger på 3. sal midt i Cefalù og vide at trappeopgange i denne by bliver stejler og stejler jo mere man går op ad trapperne. Til gengæld finder du på tredje sal en lejligheder der er udstyret med aircondition, vaskemaskine, komfur med ovn, elkedel, fjernsyn, hårtørrer og strygejern - det er muligt, mod bestilling og mod tillæg, at få en wi-fi mobil-router så du har adgang til internet under ferien så du kan dele billeder af solnedgangen med dine venner. Lejligheden er ellers ca. 90 m² og byder på tre soverum et badeværelse samt et gæstetoilet. Fra lejligheden er en trappe er fører op til terrassen, hvor du kan sidde og nyde udsigten over byens gamle tage, havet og den imponerende klippe, der giver navnet til byen.

Gode grunde til at vælge

Vælg denne ferielejlighed for at have god plads under ferien og fordi du gerne vil bo i en hyggelig by med spisesteder og indkøbsmuligheder lige ved opgangen. Vælger du Cefalù en gang, kommer du sikkert til Cefalù igen.

Lejligheden på Terrazza del Cortile

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (3. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på 3.sal og er ca. 90 m². Lejligheden består af rummelig opholdsstue med loftventilator, køkken med stort køleskab, komfur med ovn samt elkedel, soveværelse med dobbeltseng og aircondition, soveværelse med to enkeltsenge og aircondition, soveværelse med fransk seng (halvanden soveplads) og aircondition, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og gæstetoilet. En indvendig trappe fører op til terrassen med havudsigt, hvor du finder bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map