Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Cortile

 
Terrazza del Cortile er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Cortile er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cefalù ligger på Siciliens nodkyst ca. 1 time fra Palermo. Trods mange rejsende kommer hertil er der også mange lokale, der bor i byen hele året rundt og der er en god stemning på caféerne og i gaderne. Du finder spisesteder og butikker til alt det du kan have behov for at købe eller smage. På stranden vil du især finde de andre rejsende og de unge lokale, der ikke går i skolen om sommeren. Byens centrum er lukket for biler det mest af dagen men det er ikke umuligt at parkere i kort gåafstand til din feriebolig. Er du villige til at gå noget længere kan du enda parkere omkostningsfrit... og så kan du også vælge at holde ferie uden bil her, fordi der er meget som du kan opleve og besøge med offentlige transporter.

Kombinér baderie med kultur

Du kan komme hertil med tog fra Palermo lufthavn og holde din badeferie uden bil. Byen er en spændende oplevelse, hvor du godt kan tilbringe flere dage og enda har dine udflugter herfra. Udover det skønne centrum kan du bestige klippen op til Diana's tempel og den byzantinske fæstning; du kan sejle ud til Ustica Ø eller til de Æoliske øer; og så er det værd at tage bussen op til Castelbuono gamle by i Madonia bjergene... storbyen Palermo ligger en overkommelig togtur herfra og du vil sikkert prøve at sjoppe i Ballarò eller Vucciria gademarkeder.

Veludstyret lejlighed med terrasse

Du skal være opmærksom på a lejligheden ligger på 3. sal midt i Cefalù og vide at trappeopgange i denne by bliver stejler og stejler jo mere man går op ad trapperne. Til gengæld finder du på tredje sal en lejligheder der er udstyret med aircondition, vaskemaskine, komfur med ovn, elkedel, fjernsyn, hårtørrer og strygejern - det er muligt, mod bestilling og mod tillæg, at få en wi-fi mobil-router så du har adgang til internet under ferien så du kan dele billeder af solnedgangen med dine venner. Lejligheden er ellers ca. 90 m² og byder på tre soverum et badeværelse samt et gæstetoilet. Fra lejligheden er en trappe er fører op til terrassen, hvor du kan sidde og nyde udsigten over byens gamle tage, havet og den imponerende klippe, der giver navnet til byen.

Gode grunde til at vælge

Vælg denne ferielejlighed for at have god plads under ferien og fordi du gerne vil bo i en hyggelig by med spisesteder og indkøbsmuligheder lige ved opgangen. Vælger du Cefalù en gang, kommer du sikkert til Cefalù igen.

Lejligheden på Terrazza del Cortile

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (3. sal med terrasse og havudsigt)

Lejligheden ligger på 3.sal og er ca. 90 m². Lejligheden består af rummelig opholdsstue med loftventilator, køkken med stort køleskab, komfur med ovn samt elkedel, soveværelse med dobbeltseng og aircondition, soveværelse med to enkeltsenge og aircondition, soveværelse med fransk seng (halvanden soveplads) og aircondition, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og gæstetoilet. En indvendig trappe fører op til terrassen med havudsigt, hvor du finder bord og stole.

 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza del Cortile

Læs personlige anmeldelser af Terrazza del Cortile som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza del Cortile. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza del Cortile

Terrazza del Cortile - et godt ophold

Boligen meget italiensk i et meget lokalt område i Cefaû, hvilket gav en god placering set i forhold til strand og byens andre fordele (indkøb, spisesteder mm.)

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Cortile

Dejlig beliggenhed i den hyggelige gamle bydel, tæt på molen, hvor dele af "Mine aftener i Paradis " er optaget. Man er tæt på de fine strande. Lejligheden er lys og rummelig, med en fin terrasse med udsigt til havet, domkirken, bjergene samt byens røde tage.

Maden på "Tinchite Taverna" i Cefalu er rigtig god.

Vi kan anbefale at tage toget til Parlermo. Der er f.eks. mange smukke gamle paladser og parker.
Det kan f.eks. anbefales at spise på "Al Vecchio Club, Trattoria Rosa Nero, Vicolo Caldomai 18 - et autentisk spisested. .

Læs mere

God beliggenhed med en vidunderlig tagterrasse

Cefalu er et hyggelig ferieby tæt på de fleste ting. Lejligheden var overordnet rummelig, men utilstrækkelig med hensyn til porcelæn og glas til 6 personer. Ellers var alt tilfredsstillende.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed !

En centralt beliggende bolig i den gamle bydel, tæt på restauranter, barer og stranden!
3 soveværelser, rummeligt køkken og spiseplads. To toiletter, det ene med håndvask og bruser var meget godt for et selskab med 6 voksne. Den store terrasse til morgenmad og aftendrinks var vidunderlig! Vaskemaskine med tørremulgheder på terrassen var en ekstra bonus.

Læs mere
 
search map