Anmeldelser af Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Corso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza del Corso

Læs personlige anmeldelser af Terrazza del Corso som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza del Corso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Annelise og rejsepartner fra Lyngby boede på Terrazza del Corso i Cefalù fra d. 19. til d. 30. juli 2010.

Vi har haft 12 vidunderlige dage i Cefalu i lejligheden Terazzo del Corso, lige ved Domkirken og med balkoner hele vejen rundt om lejligheden samt en lille terasse med kig til havet, Domkirken og bjerge. Meget skøn og luksuriøs lejlighed. Vi landede i Catania, fordi da vi bestilte flyrejsen var der endnu ingen selskaber, der fløj direkte til Palermo. Det er der nu, og det er meget nemmere. Der går tog jævnligt til Cefalu fra Palermo. Vi tog en bus fra Catania (SITA) til Palermo, det tog 2timer og kostede 14 euro. I Palermo boede vi på et hyggeligt B&B, Ai Bottai, der lå centralt i en meget levende gade fyldt med restauranter og cafeer. Palermo er vidunderlig og også meget grim, snavset og støjende, men en oplevelse. Boede der i 2 nætter og tog så toget til Cefalu. Vidunderlig by, lige tilpas i størrelsen og hvor man uden at skulle køre alt for langt, kan komme ud og se ting og sager, f,eks, Erice, en fantisk by med udsigt til verdens ende, Endnu en dejlig ferie i Italien, hvor vi har boet godt v.h.a. in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map