Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Corso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza del Corso ligger lige ved Piazza Duomo, dvs. det flotte torv, hvor byens middelalderlige domkirke befinder sig. Der er ca. 100 meter til stranden og 300 meter til nærmeste offentlige parkeringsplads.

Det sicilianske caféliv og den hyggelige atmosfære ved corso'en præger opholdet her - på både godt og ondt. Her er med andre ord livligt! Lejligheden ligger på 3. sal og er ca. 120 m². Den er udstyret med airconditionanlæg i opholdsstuen, opvaskemaskine og fjernsyn.

Læs mere om Terrazza del Corso

Treværelseslejlighed med 6/7 sovepladser (3. sal uden elevator):
- Lejligheden består af stor opholdsstue med enkeltsovesofa, stort køkken, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser. En trappe fører op til hemsen, hvor der er to enkeltsenge og udgang til en lille terrasse, hvorfra man har udsigt mod domkirken og hvor man - mellem tagene - kan skimte havet.

BEMÆRK: Udnyttes alle sovepladserne i lejligheden, er der ikke plads til, at alle kan sidde ude på den lille terrasse samtidig.

Skjul teksten
 
 
search map