Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza del Centro

 
Terrazza del Centro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Centro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza del Centro ligger ved den flotte domkirke og den hyggelige gågade i bycentrum. Du har indgang til lejligheden ad en indre gård og selv om du befinder dig midt i centrum er omgivelserne rolige og afslappende.

I gåafstand fra boligen finder du indkøbsmuligheder og et stort udvalg af spisesteder. Den gode sandstrand ved den gamle havn eller den lange strand hen mod den nyere del af byen ligger ligeledes i gåafstand.

Læs mere om Terrazza del Centro

Femværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse og havudsigt):
Lejligheden er hyggeligt indrettet og fordelt på to etager. Den er ca. 80 m² stor.
- På tredje sal, hvor du har indgangen, findes opholdsstue med udgang til balkon, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser.
- En trappe fører op til etagen ovenpå (4. sal), der indeholder spisekøkken med ovn samt udgang til terrasse med havemøbler og havudsigt, soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.

Lejligheden er desuden udstyret med aircondition, vaskemaskine, fjernsyn, strygejern, el-kande samt hårtørrer.


Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza del Centro

Læs personlige anmeldelser af Terrazza del Centro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza del Centro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig lejlighed med fantastisk udsigt midt i centrum !!!

Utrolig hyggelig sted midt i den gamle bydel i Cefalu. Indgang på 3. sal gennem en gammel smuk gård. Selve lejligheden var måske lidt mørk, men velfungerende med gode soveværelset med masser af skabsplads. Fantastisk terrasse på 4. sal med udsigt over byens tage og bugten. Et sted vi alle gerne vil bo igen.
Da vi ankom blev vi godt modtaget af Sergio fra In Italia, og ved afrejse fik vi en helt fantastisk hjælp i forbindelse med en glemt jakke, som blev kørt til lufthavnen, en uvurderlig hjælp.
Næste gang vi kommer til Italien vil vi naturligvis leje gennem In Italia igen.

Læs mere

Jonna og rejsefæller fra Middelfart boede på Terrazza del Centro i Cefalù fra d. 18. til d. 25. september 2007.

Vi har haft en rigtig dejlig uge i Cefalù, det er en rigtig hyggelig by, og begrænset med turister(i hvert fald ikke på denne årstid). Vi havde dejligt vejr. Lejligheden var perfekt til vores familie 5 voksne og et barn på 10 mdr. og den lå central både til strand og spisesteder. Vi var ikke på så mange udflugter, men vi var dog i Palermo og en tur langs nordkysten hen til den østlige del. Så det er ikke sidste gang vi bruger In-italia.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Centro

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Centro

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Centro

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza del Centro

Læs mere
 
search map