Anmeldelser af Terrazza degli Artisti

 
Terrazza degli Artisti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza degli Artisti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza degli Artisti

Læs personlige anmeldelser af Terrazza degli Artisti som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza degli Artisti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anna og rejsefælle fra Aarhus boede på Terrazza degli Artisti i Cefalù fra d. 29. juli til d. 4. august 2012.

Vi har haft en fantastisk dejlig ferie hvor alt er gået glat efter jeres anvisninger med parkering af bil . Er man bare en lille smule romantiker er lejligheden med det skønne køkken noget man falder pladask for - det gjorde vi. Her kommer vi helt sikkert igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Allan og rejsefælle fra Herning boede på Terrazza degli Artisti i Cefalù fra d. 19. til d. 25. september 2011.

Det var en dejlig ferie,og Terrazza degli Artisti er helt fantastisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Connie og Torben fra Skagen boede på Terrazza degli Artisti i Cefalù fra d. 22. maj til d. 5. juni 2010.

Det har været en pragtfuld ferie. Lejligheden i Cefalú var en del af en Italiens tur på 1 måned. Vi kørte i egen bil med start den 17. maj og med forskellige overnatninger ned gennem Europa inden vi ankom til lejligheden Terrazza degli Artisti i Cefalú og ligeledes en del overnatninger på hjemvejen.

Lejligheden levede helt op til meget store forventninger. Vi levede for det meste på den store tagterasse med den helt fantastiske udsigt. En rigtig hyggelig lejlighed, hvor der er sjæl og varme især i køkkenet ved siden af terassen.

Dejligt at vi havde valgt den gamle bydel - her er man blandt de "indfødte" selv om det vrimler med turister. Meget, meget imødekommende indbyggere. En by som har det hele til en ferie, man kan jo selv vælge fra hvis det bliver for meget - og for vores vedkommende blev det til dejlige lange ture rundt på øen, hvor vi kom hjem mætte af indtryk, gåture til havnen, i den gamle bydel og ved stranden.

Vi har følgende tips til en endnu bedre oplevelse for de kommende gæster:
Vi ankom til byen lørdag og da man som turist ikke må køre i den gamle bydel og slet ikke på bestemte tidspunkter voldte det os en del problemer at få vore ting op til lejligheden. Da vi som tidligere nævnt var på en større Italiens tur, havde vi en del ting med i bilen som skulle med op i lejligheden. En medarbejder fra Vacation Service fik dog lov til at guide os gennem bydelen og vi fik lov til at parkere i nærheden af lejligheden - til stor gene og irritation for de lokale bilister. Vi fik med møje og besvær tingene ind i opgangen, hvorefter vi kørte bilen til en offentlig parkeringsplads i nærheden.

I forbindelse med en overnatning i Scilla - også i den gamle bydel - anviste hotelejeren os den bestilte garage i den nye bydel - og tog vores bagage med til hotellet på en 3 hjulet scooter. Næste morgen kørte han igen bagagen til garagen. Perfekt. Vores forslag til Cefalú lejlighederne kunne være at man fik tilbudt denne ordning hos Vacation service mod betaling. Disse små scootere kan sagtens holde i de snævre gader uden besvær. Da vi skulle forlade lejligheden kunne vi ikke hente bilen til vore ting og brugte derfor en del timer på at gå frem og tilbage til parkeringspladsen. Og... næste gang skal vi ikke have 2 store kufferter med - det var lige i overkanten med hensyn til den meget stejle og smalle trappe :-) - det må blive bløde sportstasker.

Vi holder meget af Italien og ved at de bor meget anderledes end os - især i de meget charmerende gamle bydele - men det ville være en stor ting, hvis man kunne gøre noget ved lugten i trappeopgangen. Når man åbner hoveddøren, slår den fugtige lugt een i møde - det ville pynte gevaldigt, hvis der skete en form for renovering - men det er jo nok uden for jeres indflydelse.

Vi har som sagt haft en fantastisk ferie, ikke mindst på grund af den skønne lejlighed. Den lejer vi gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map