Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza degli Artisti

 
Terrazza degli Artisti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza degli Artisti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza degli Artisti har en enestående terrasse med udsigt over Cefalùs tage, havet mod vest og den flotte domkirke mod øst.

Lejligheden har tilhørt den nu afdøde kunstmaler Arturo Spozio, hvis værker er udstillet i flere europæiske muséer. Mesteren Spozio underviste i Monreale ved Palermo og tilbragte sine fridage i denne inspirerende lejlighed. Her bor du få skridt fra den karakteristiske strand ved la marina, altså den middelalderlige havn. Spisesteder og caféer samt indkøbsmuligheder ligger i kort afstand herfra.

Læs mere om Terrazza degli Artisti

Treværelseslejlighed med 2 sovepladser (4. / 5. sal uden elevator):
- Lejligheden er ca. 60 m² og er fordelt på to etager med indgang fra fjerde sal - bemærk at der ikke er elevator i bygningen. Denne etage indeholder opholdsstuen med to brede sofaer og et bord dekoreret med billeder af de gamle sicilianske hestevogne, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser samt vaskemaskine. På denne etage har man udgang til en balkon på 8 m², som kikker over en af de antikke gader, der fører til la marina. Fra soveværelset har man udsigt til domkirken. En indvendig trappe fører til etagen ovenover, hvor der findes et veludstyret køkken samt den panoramiske terrasse på 20 m² med bord og stole samt liggestole.

Lejligheden er udstyret med fjernsyn, aircondition, hårtørrer og - som angivet ovenfor - vaskemaskine. BEMÆRK:: Denne lejlighed egner sig ikke til familier med børn under 6 år eller gangsbesværede rejsende, da trappetrinene er ret høje.

Skjul teksten
 
 
search map