Anmeldelser af Terrazza Bordonaro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Bordonaro

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Bordonaro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Bordonaro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Central lille toværelses med fantastisk terrasse

Lå på den sidste gade i Cefalú, ned mod en af badestrandene. De var velbesøgte. En turistby, men også en by med den lokale befolkning. Var nede hos den lokale bager kl. 7 - bagindgang - og fik købt dagens nybagte brød. Og her var det naturligt, at hilse på de lokale. Turisterne var der ikke på det tidspunkt.
Lejlighedens hit var terrassen. Med udsyn til havet i et par retninger. Og mod bjerget bagved, med oplyst kors om aften/natten.
Så, når vi havde gået det vi magtede, så var det på terrassen. Vi kunne så følge med i resten af dages aktiviteter - i vores område. Vi oplevede et brudepar komme gående - i retning af stranden - med følge. En hverdag sidst på eftermiddagen. Utrolig flot.


Anbefaling til kommende gæster

stejle trapper. giver udfordringer med kufferterne. Men det var vi oplyst op.
Rejste med tog. God tur op igennem byen med trolleyen. Så flere elbiler, hvor der var transport til/fra hotellerne. Så let og elegant ud.

Terrazza Bordonaro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Bordonaro
Toværelseslejlighed C med 2 sovepladser (3. etage med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang

wifi oplevede lidt svingende
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Centro

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært på Sicilien

search map