Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Bordonaro

 
Terrazza Bordonaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bordonaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed er et godt udgangspunkt for et besøg i den spændende og flotte by. Kommer du hertil for at nyde solen og stranden, har du ikke behov for bil, da du har spisesteder, caféer, indkøbsmuligheder og stranden lige neden for trappen. Gaden, som bygningen ligger ud til, er en gågade det mest af dagen, så der er kun tale om begrænset trafik.

Ferie i Cefalù med offentlig transport

Fra Cefalù kan du tage toget mod Palermo og besøge dets monumentale centrum eller tage mod Milazzo og dens middelalderlige borg, som er den største på Sicilien. Termini Imereses hyggelige smalle gader ligger også inden for en kort togtur. Med flyvebåden kan du nå ud til øen Usticas krystalklare vande. En by, som også er værd at besøge, er Castelbuono, og du kan komme derop med bus, midt i Madoniebjergene, hvor der er rigeligt at opleve - og smage - at det er en god idé at planlægge en udflugtsdag deroppe.

Ankommer du med bil, er det værd at vide, at lejligheden ligger i en miljøzone, hvor det kun er tilladt at køre ind i meget korte tidsrum. Du kan parkere langs med stranden og på betalingspladser uden for det gamle bycentrum ca. 200 meter fra lejligheden.

Simpel indlogering med en god terrasse

Du bør forvente en simpelt indrettet ferielejlighed, dog udstyret med aircondition, sat-TV og hårtørrer. Ønsker du forbindelse til internet, er det en god idé at bestille det på forhånd hjemmefra, da der skal installeres en wi-fi boks, som vores lokale samarbejdspartner kun har et begrænset antal af, så der gælder princippet først til mølle - de fleste caféer og spisesteder i byen byder dog gratis wi-fi til deres kunder.

Lejlighederne på Terrazza Bordonaro

Toværelseslejlighed C med 2 sovepladser (3. etage med terrasse)

På tredje sal finder du denne pæne lejlighed på ca. 35 m² med møbleret terrasse, opholdsstue med lille køkkenområde og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og brus. Vi kan ikke anbefale denne lejlighed til gangbesværede eller små børn, da trappeopgangen er ret stejl.

 
 
search map