Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Terrazza Bordonaro

 
Terrazza Bordonaro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bordonaro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed er et godt udgangspunkt for et besøg i den spændende og flotte by. Kommer du hertil for at nyde solen og stranden, har du ikke behov for bil, da du har spisesteder, caféer, indkøbsmuligheder og stranden lige neden for trappen. Gaden, som bygningen ligger ud til, er en gågade det mest af dagen, så der er kun tale om begrænset trafik.

Ferie i Cefalù med offentlig transport

Fra Cefalù kan du tage toget mod Palermo og besøge dets monumentale centrum eller tage mod Milazzo og dens middelalderlige borg, som er den største på Sicilien. Termini Imereses hyggelige smalle gader ligger også inden for en kort togtur. Med flyvebåden kan du nå ud til øen Usticas krystalklare vande. En by, som også er værd at besøge, er Castelbuono, og du kan komme derop med bus, midt i Madoniebjergene, hvor der er rigeligt at opleve - og smage - at det er en god idé at planlægge en udflugtsdag deroppe.

Ankommer du med bil, er det værd at vide, at lejligheden ligger i en miljøzone, hvor det kun er tilladt at køre ind i meget korte tidsrum. Du kan parkere langs med stranden og på betalingspladser uden for det gamle bycentrum ca. 200 meter fra lejligheden.

Simpel indlogering med en god terrasse

Du bør forvente en simpelt indrettet ferielejlighed, dog udstyret med aircondition, sat-TV og hårtørrer. Ønsker du forbindelse til internet, er det en god idé at bestille det på forhånd hjemmefra, da der skal installeres en wi-fi boks, som vores lokale samarbejdspartner kun har et begrænset antal af, så der gælder princippet først til mølle - de fleste caféer og spisesteder i byen byder dog gratis wi-fi til deres kunder.

Lejlighederne på Terrazza Bordonaro

Toværelseslejlighed C med 2 sovepladser (3. etage med terrasse)

På tredje sal finder du denne pæne lejlighed på ca. 35 m² med møbleret terrasse, opholdsstue med lille køkkenområde og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og brus. Vi kan ikke anbefale denne lejlighed til gangbesværede eller små børn, da trappeopgangen er ret stejl.

 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Bordonaro

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Bordonaro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Bordonaro. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Bordonaro

Central lille toværelses med fantastisk terrasse

Lå på den sidste gade i Cefalú, ned mod en af badestrandene. De var velbesøgte. En turistby, men også en by med den lokale befolkning. Var nede hos den lokale bager kl. 7 - bagindgang - og fik købt dagens nybagte brød. Og her var det naturligt, at hilse på de lokale. Turisterne var der ikke på det tidspunkt.
Lejlighedens hit var terrassen. Med udsyn til havet i et par retninger. Og mod bjerget bagved, med oplyst kors om aften/natten.
Så, når vi havde gået det vi magtede, så var det på terrassen. Vi kunne så følge med i resten af dages aktiviteter - i vores område. Vi oplevede et brudepar komme gående - i retning af stranden - med følge. En hverdag sidst på eftermiddagen. Utrolig flot.


Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Bordonaro

Læs mere
 
search map