Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Taxa Cefalù

 
Taxa Cefalù er ikke tilgængelig i øjeblikket
Taxa Cefalù er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefal├╣ og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I samarbejde med et lille selskab i Cefalù tilbyder In-Italia transfer fra Siciliens lufthavne (Palermo, Catania og Trapani) til centrum. Du bliver kørt fra lufthavnen til den bolig, som du har reserveret. Det er også muligt at bestille transfer retur til lufthavnen, når du skal hjem.

Hvis du har valgt en bolig i Cefalùs centrum, har dette sine fordele, da du bliver kørt hen til døren og ikke behøver at tænke over parkeringsplads til din bil (det er ikke muligt at køre eller parkere i byens mest centrale dele). Vi minder dig om, at du med fordel kan benytte dig af toget ved udflugter til Palermo og Milazzo. Hvis du en dag vil køre selv, kan du eventuelt leje en bil i selve Cefalù - vores samarbejdspartnere i byen vil kunne være behjælpelige med det.

BEMÆRK: Ved afhentning i lufthavnen gør vi opmærksom på, at taxachaufføren venter max. 1 time efter det aftalte mødetidspunkt (= flyankomsttid). Derfor bedes man i tilfælde af flyforsinkelser eller forsinkelser i forbindelse med bagageudlevering give besked per telefon på de ved bestillingen opgivne telefonnumre. Gives der ikke besked i tide, garanterer In-Italia ikke for den bestilte taxaservice.

 
 
search map