Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Suites sul Molo

Stranden ved Suites sul Molo Stranden ved Suites sul Molo Stranden ved Suites sul Molo Casa Blue Casa Blue Nido sul Mare Nido sul Mare
 
Suites sul Molo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Suites sul Molo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her får du det bedste af hvad Cefalù byder på: en fin sandstrand og det stemningsfulde middelalderlige centrum med mange spisesteder og shoppingmuligheder lige rundt om hjørnet.

Badeferie med stemning

Suites sul Molo passer perfekt til dig, der vil bo godt og som prioriterer solbadning på stranden frem for mange kilometre på udflugt. Der er dog mere end stranden lige ved hånden, for du kan også sejle ud til Ustica-øen eller til de Æoliske øer fra havnen i byen og en bustur til Castelbuono i Madonie bjergene er en let tilgængelig tur for alle. Fra stationen har du mange muligheder for at tage en tur til Palermos flotte centrum, og så er Cefalùs centrum en oplevelse i sig selv. Vi anbefaler, at du bruger en halv dag til at vandre op ad klippen La Rocca, hvor ruiner fra fæstninger og oldtidens templer venter på dig.

Bil er ikke nødvendig her

Det er let at komme til Cefalù med tog fra Palermo lufthavn (man skifter tog på Palermos hovedbanegård) og bilen er nærmest kun til besvær, hvis man bor i centrum. Ankommer du alligevel i bil, kan du mod betaling parkere ved stranden eller gratis oppe ved kirkegården, ca. 1 km fra centrum. Du kan slentre op mod den flotte domkirke eller op og ned ad shoppinggaderne Corso Ruggiero og Via Bordonaro, når du har fået nok af solbadningen - og du vil finde mange muligheder for at spise ude uden at skulle tænke på transport.

To gode og velindrettede lejligheder

Suites sul Molo ligger lige ud til vandet og den lille sandstrand ved den gamle havn. Lejlighederne ligger i en bygning, hvor der primært bor lokale, og de er lyse og fint indrettede - de er blevet helt istandsatte i 2014 og anbefales også til lange ophold, især hvis du ikke regner med at benytte sovepladserne i opholdstuerne. Begge lejligheder råder over fjernsyn og aircondition - internet (mobilt wi-fi hotspot) kan fås mod bestilling og betaling - det er en fin løsning, hvis du ikke har en abbonemnt, der tillader at du kan komme på mobilnetværk over hele Europa.

Lejlighederne på Suites sul Molo

Toværelseslejlighed Nido sul Mare med 2/5 sovepladser (1. sal med havudsigt)

Lejligheden Nido sul Mare ligger på første sal og byder på en flot havudsigt fra dens to vinduer, der vender ud mod Cefalùs gamle havn. Lejligheden er ca. 48 m² og består af opholdsstue en suite med hems med tre enkeltsenge (mest oplagt til børn og teenagere) og lille badeværelse med toilet - der er kun trappetrin mellem stuen og hemsen. Under hemsen er der soveværelse med dobbeltseng. Bemærk, at der her er skråvæg, og at det laveste punkt er ca. 130 cm! Mellem stuen og soveafdelingen finder du køkken med 4 gasblus og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har aircondition, vaskemaskine og sat-tv.

Toværelseslejlighed Casa Blue med 2/4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden Casa Blue ligger på første sal. Indretningen er udsøgt og behagelig og kan varmt anbefales til par, evt. med mindre børn, der ønsker god plads . Lejligheden er ca. 38 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne (med 4 gasblus og mikroovn), badeværelse med toilet og bruser samt soveværelse med dobbelseng og eget toiletrum. Lejligheden råder endvidere over aircondition, fjernsyn og strygejern.

 
 
search map