Anmeldelser af Residenza Magabù

 
Residenza Magabù er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residenza Magabù er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residenza Magabù

Læs personlige anmeldelser af Residenza Magabù som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residenza Magabù. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og familie fra Gadstrup boede på Residenza Magabù i Cefalù fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Tak for henvendelsen. Vi var overordentligt tilfredse med vores tur. I Magabu Residence var der styr på tingene, samt rent og pænt alle vegne. Cefalù er en smuk lille by, hvor vi også befandt os godt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Pia og familie fra København boede på Residenza Magabù i Cefalú fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Vores tur på Sicilien var strålende.
Det gik fint med bilen vi lejede. Det var en ny Fiat Punto, som var dejlig at køre i. De tre steder vi boede var vi meget tilfredse med. Især i Cefalù og i Piedimonte Etneo. Hotelværelset i Noto var fint og rent, men størrelsen var i underkanten til 3 mennesker. Til morgenmad havde det også været dejligt med noget af årstidens frugt og grønt fra Sicilien, og ikke blot kaffe/te med et stykke brød og marmelade samt en tung kage. Jeg skal skynde mig at sige, at stedets vært var meget imødekommende og yderst elskværdig, og hotellet som sådan glimrende.

Summa-summarum: Det var en pragtfuld tur, og al ting fungerede fint som planlagt. Det er ikke sidste gang vi tager til Sicilien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Thor og familie fra Lynge boede på Residenza Magabù i Cefalú fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Også her en absulut suveræn beliggenhed i et nyere mindre lejlighedskompleks med en skøn pool. Terrasse og kanon udsigt fra de fleste lejligheder og en standard bedre end Nicoterra da dette er et nyere byggeri.

Også her utrolig børnevenligt med gode faciliteter, liggestole,borde, parasoller m.v. omkring poolområdet.

Beliggenhed lidt udenfor Cefalú der er en spændende by bestående af en gammel og nyere bydel med gågade, den imponerede høje klippe med borgen midt i byen og gode indkøbsmuligheder.

Byen og indkøbsmulighederne er dog længere væk end gå-afstand i sommervarmen tillader for de fleste. Bylivet og strandene eftermiddage og aften i og omkring byen er indbydende både for unge og ældre med mange cafeer, isbarer m.v.

Et flot område og en flot køretur dertil på kystvejen.

Cefalú har i øvrigt en god placering for byerne, langs kysten. Vi kørte således på keramikindkøb i en af nabobyerne med mange flotte håndlavede arbejder. En tur gik til Palermo ca. 60 km. Der er motorvej til både Palermo og Catania fra Cefalú
Etna kræver en tur til toppen. Dette gøres pt. pga. af udbrud i 2003 i specialbyggede køretøjer. Selvom det er lidt dyrt (ca. 40 euro med guide pr.
voksen) er det pengene værd. Kør op til Etna sydfra, fra Catania.

Sicilen er en spændende Ø som kræver flere ferier for at opleve. De fleste områder kan nås fra Cefalu. Også gode togforbindelse hørte vi fra vores naboer. Motorvejen fra Messina er endnu ikke helt færdigbygget og den sidste del af vejen er meget smuk men tager sin tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map