Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Residence Santa Barbara

 
Residence Santa Barbara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Santa Barbara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den østlige udkant af Cefalù, knap 1 km fra det historiske centrum og fra stranden, finder du Residence Santa Barbara, hvorfra der er udsigt over havet fra nogle af lejlighedernes balkoner.

Bo nær centrum og strand

Vi befinder os på en blind vej, så kun de få rejsende og lokale, der bor her, finder på at køre ad den. Hvis du kommer i bil er det typisk også på denne vej, du kan parkere. Her er man aldrig langt fra de flotte sandstrande i området, men hvis man alligevel synes, at man mest af alt trænger til at blive på stedet, ja så kan man jo vælge at nyde dagen ved svømmebassinet, som også er udstyret med vandmassage. En overkommelig spadseretur fører dig og familien til både centrum og til stranden.

Læs mere om Residence Santa Barbara

Have med grillmuligheder

Alle lejlighederne fremstår lyse og rummelige. De har alle et udeområde i form af veranda, terrasse eller balkon og er udstyret med TV og mod gebyr kan man benytte sig af aircondition(undtagen lejlighederne type A og B), som bestilles hjemmefra. Her findes desuden reception og fælles område i haven udstyret med bord, stole og grill.

Læs om lejlighederne på Residence Santa Barbara

Skjul teksten
 
 
search map