Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Residence Santa Barbara

 
Residence Santa Barbara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Santa Barbara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den østlige udkant af Cefalù, knap 1 km fra det historiske centrum og fra stranden, finder du Residence Santa Barbara, hvorfra der er udsigt over havet fra nogle af lejlighedernes balkoner.

Bo nær centrum og strand

Vi befinder os på en blind vej, så kun de få rejsende og lokale, der bor her, finder på at køre ad den. Hvis du kommer i bil er det typisk også på denne vej, du kan parkere. Her er man aldrig langt fra de flotte sandstrande i området, men hvis man alligevel synes, at man mest af alt trænger til at blive på stedet, ja så kan man jo vælge at nyde dagen ved svømmebassinet, som også er udstyret med vandmassage. En overkommelig spadseretur fører dig og familien til både centrum og til stranden.

Læs mere om Residence Santa Barbara

Have med grillmuligheder

Alle lejlighederne fremstår lyse og rummelige. De har alle et udeområde i form af veranda, terrasse eller balkon og er udstyret med TV og mod gebyr kan man benytte sig af aircondition(undtagen lejlighederne type A og B), som bestilles hjemmefra. Her findes desuden reception og fælles område i haven udstyret med bord, stole og grill.

Læs om lejlighederne på Residence Santa Barbara

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Santa Barbara

Læs personlige anmeldelser af Residence Santa Barbara som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Santa Barbara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Santa Barbara

Fantastisk udsigt

En dejlig lejlighed. Lidt gammelt udstyr men meget hyggeligt ( som et ældre dansk sommerhus ).
Det bedste er udsigten - havet til den ene sidde - bjerge til de andre. Lå højt oppe hvorfor det luftede dejligt i sommervarmen. Det lå dejligt roligt - lidt væk fra alle turiststederne. Det betød dog også 2 km op ad bakke for at komme hjem fra stranden/ byen.

Læs mere

Fremragende udsigt - og i den grad prisen værd

Dejlig lejlighed, der mindst svarer til beskrivelsen. Rigelig prisen værd - i hvert fald her lidt uden for sæsonen. Uopvarmet lille men fin og ren pøl på haveniveauet. Hotellet trænger snart til lidt renovering hist og pist, men er ellers pænt holdt ude og inde. Man kan gå til centrum på ca 10 minutter, hvis man går ad byvejen - husk gerne et par refleksbrikker, da der er et stykke uden fortov med meget trafik. Og 15-20 minutter hvis man går langs med vandet ved vejen til lystbådehavnen - en smuk tur. Turen hjem tager lidt længere, da det går opad. Dette var vores foreløbig 7. besøg på Sicilien og 4. gang i Cefalu. Erman til et frisk morgenløb kan man snildt klare en rundtur til byen, købe frisk brød hos bageren, og være tilbage på en halv times tid.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Santa Barbara

Læs mere

Bedømmelse af Residence Santa Barbara

Læs mere

Dejlig stor lejlighed, men skuffende pool

En dejlig ferie i Cefalu. Residence Santa Barbara var ideel til en stor familie, da der var god plads i lejligheden. Køkkenet var slidt, men ellers var resten af lejligheden fin. Flere gode terasser rundt om huset. Poolen var for lille og virkede beskidt, så den brugte vi ikke. Det kunne fint lade sig gøre at gå ned i byen. Vi var klar over, at der var et lille stykke at gå, men havde valgt Santa Barbara, da børnene gerne ville have en pool. Da poolen var skuffende og børnene slet ikke ville bade deri, vil vi næste gang vi skal til Cefalu - og det skal vi helt sikkert igen, da det er et fantastisk sted - vælge at bo i selve byen uden pool men tæt på havet.

Læs mere

Rigtig god placering, lejlighed slidt

Rigtig god placering med gåafstand til byen somer et besøg værd. Lejligheden var ikke så ren som vi kunne ønske og sengen meget dårlig. Sofa ikke til at sidde i. Elleres god udsigt over havet.

Læs mere
 
search map