Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Residence Magarà

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blot ca. 1,3 km fra torvet Piazza Garibaldi i Cefalùs livlige centrum ligger dette lejlighedskompleks med en betagende udsigt over det blå hav, de Æoliske øer og det 270 meter høje forbjerg La Rocca, der våger over byen. Mange ville vælge at tilbagelægge afstanden til centrum af Cefalù til fods - og ellers går der en lokalbus, som du kan springe på.

Ro, udsigt og pool

Residence Magarà er en oplagt base for dig, hvis du gerne vil besøge Cefalù og det spændende bagland i de smukke Madonie-bjerge, men ikke har lyst til at bo midt i byen. Her bor du nemlig ca. 1,3 km fra Cefalùs centrum og ca. 800 meter fra kysten, som kan nås via en sti med trapper. Stranden, man finder her, er af småsten/grus. Den gode sandstrand ligger på den anden side af bycentrum ca. 1,5 km væk. På stedet finder du parkeringsplads og en flot pool omgivet af liggestole og parasoller, hvorfra udsigten er ganske spektakulær. Vores vurdering er, at stedet egner sig bedst til lidt større børn pga. niveauforskelle og stejle skråninger.

Læs mere om Residence Magarà

Lejligheder med terrasse og enestående havudsigt

Lejlighederne på Residence Magarà er pænt indrettede og har alle en stor fordel: en stor terrasse med udsigt over det blå hav. I lejlighederne finder du desuden aircondition, værdiboks og satellit-tv. 2 værelses lejlighed har hems med skrånende lofter hvor to af sengene er til rådighed.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Magarà

Læs personlige anmeldelser af Residence Magarà som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Magarà. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Residence Magarà

Et fantastisk sted

Et rigtig skønt og roligt sted. Behagelig og hjælpsom service. Vi havde lejlighed A1 og det var nøjagtigt som på billederne da vi bestilte. Den skønneste udsigt.
Dejligt poolområde med fin pool.
Eneste minus er at man selv skal bortskaffe affald. Der er ikke noget sted det kan sættes ved lejlighederne så man skal selv køre det ned til byen.

Læs mere

Smuk udsigt

Dejlig indkvartering med fantastisk udsigt!

Læs mere

Super sted med god udsigt

Fin lejlighed med super udsigt, lækker pool, men lidt langt til byen hvis man vil gå.

Læs mere

Fin lejlighed med skøn udsigt

Lejligheden var fin. Ikke nogen luksus lejlighed men fin. Der var hvad vi havde brug for. Havudsigten var dog fuldstændig fantastisk. Poolen lå et par repos fra lejligheden. Vi kunne ikke se den fra lejligheden, da den lå bagved. André, bestyrren, var meget hjælpsom med alt fra anbefalinger til lækre lokale restauranter, seværdigheder i nærmiljøet til uvurderlig hjælp da vores rental-bil blev påkørt. Han ordnede alt med rental firmaet, og var en kæmpe hjælp.
Stranden lå ca. 15 min. gang væk. Det var den skønneste lille lagune strand med klipper og helt klart vand. Perfekt til snorkling. Det var en sten strand. Den hvide sandstrand var inde i Cefalù, - den var dog slet ikke så lækkert - og meget turister, modsat “vores” strand.
Cefalù var 2 km. fra lejligheden. Vi gik derind et par gange. Det tog vel 30-40 min. I bil kan det gøres på 5 min. Der er fine gratis P pladsen.
Nærmeste supermarkede/ købmand er 1,5 km væk. Nærmeste store supermarkede er 5 km. væk.

Læs mere

Fin tur til Sicilien

Vi havde en rigtig god tur til Cefalu´. Det eneste ankepunkt er at vi fik en ekstra regning i lufthavnen på vej hjem. Min kone har guldkort og jeg har selv sølvkort hos Star airlines gruppen. Vi er derfor berettigede til at have i alt tre ekstra bagage med og det har vi benyttet os af mange gange før. Vi fik at vide i lufthavnen på vej hjem at dette ikke kunne lade sig gøre med billetterne fra in-Italia. I burde informere om dette, da vi ikke på nogen kunne vide det i forvejen. Jeg vil desuden kontakte star-airlines om dette, da det klart ikke er tilfredsstillende.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Magarà

Læs mere
 
search map