Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Residence Magarà

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Blot ca. 1,3 km fra torvet Piazza Garibaldi i Cefalùs livlige centrum ligger dette lejlighedskompleks med en betagende udsigt over det blå hav, de Æoliske øer og det 270 meter høje forbjerg La Rocca, der våger over byen. Mange ville vælge at tilbagelægge afstanden til centrum af Cefalù til fods - og ellers går der en lokalbus, som du kan springe på.

Ro, udsigt og pool

Residence Magarà er en oplagt base for dig, hvis du gerne vil besøge Cefalù og det spændende bagland i de smukke Madonie-bjerge, men ikke har lyst til at bo midt i byen. Her bor du nemlig ca. 1,3 km fra Cefalùs centrum og ca. 800 meter fra kysten, som kan nås via en sti med trapper. Stranden, man finder her, er af småsten/grus. Den gode sandstrand ligger på den anden side af bycentrum ca. 1,5 km væk. På stedet finder du parkeringsplads og en flot pool omgivet af liggestole og parasoller, hvorfra udsigten er ganske spektakulær. Vores vurdering er, at stedet egner sig bedst til lidt større børn pga. niveauforskelle og stejle skråninger.

Lejligheder med terrasse og enestående havudsigt

Lejlighederne på Residence Magarà er pænt indrettede og har alle en stor fordel: en stor terrasse med udsigt over det blå hav. I lejlighederne finder du desuden aircondition, værdiboks og satellit-tv.

Læs om lejlighederne på Residence Magarà

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Cefalù in Casa

Cefalù, Sicilien

Villa Patrizia

Castellammare del Golfo, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Anbefalinger til dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Populært på Sicilien

search map