Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Residence Cefalù in Casa

Plantegning om hvordan husene er fordelt på grunden
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Din ferie starter godt her på det moderne mindre feriecenter blot ca. 1,2 kilometer fra centrum af Cefalù. Her ligger 7 små huse med lejligheder, alle opkaldt efter de Æoliske øer, som på klare dage pynter i horisonten.
Der er rig mulighed for, at din ferie også fortsætter godt her, da du her vil blive indlogeret i moderne, pæne lejligheder, kan nyde den svalende pool og lade børnene galoppere frit rundt i de grønne omgivelser.

Pool, panorama og grønne omgivelser

Residence Cefalù in Casa ligger i en panoramisk position midt i en stor grøn have, hvor der ånder fred og ro. Herfra kan du efter en begivenhedsrig dag nyde udsigten over det blå hav og Cefalùs profil fra liggestolene på solterrassen ved den lækre pool, som også har en lavvandet afdeling for børn. Nu vi taler om børnene, så vil disse nok også glæde sig over legepladsen, der er blevet indrettet til dem i et hjørne af haven. Parkeringspladsen ligger uden for haven, så poderne kan frit boltre sig på græsplænerne omkring boligerne.

Læs mere om Residence Cefalù in Casa

Cefalù inden for rækkevidde

Cefalùs indbydende centrum ligger blot 1,2 km herfra, og mange vælger at tilbagelægge denne distance til fods. Og her kan du snildt få flere dage til at gå. Her er et hav af restauranter og caféer, og på pladsen foran den imposante domkirke er der god stemningen hele dagen lang. Handelsstrøget byder på et væld af butikker, der sælger souvenirs men også lokale produkter og kunsthåndværk. Fortab dig i mange små maleriske gyder og nyd den særlige atmosfære flankeret af en is eller kop kaffe. Sandstrandene i centrum af byen vil de fleste nok også aflægge et eller flere besøg i løbet af deres ophold, og disse ligger ca. 800 meter fra Residence Cefalù in Casa og kan nås til fods via en sti med trapper.

Moderne, lyse lejligheder med terrasse eller balkon

Lejlighederne ligger fordelt i 7 mindre huse med to lejligheder i hver. De er meget lyse og moderne indrettede i sarte jordfarver og har alle egen terrasse, aircondition, fladskærms-tv (satellit) og WIFI-forbindelse. Badeværelserne er med toilet, bruser og føntørrer. Rejser to familier sammen eller er I en stor familie, kan I nemt bo sammen alligevel, da flere af lejlighederne er internt forbundet med en dør, der kan åbnes efter behov, så sovepladserne bliver flere.

Læs om lejlighederne på Residence Cefalù in Casa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Panoramic Residence Galati

Scafa Bassa, Sicilien

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map