Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Residence Cefalù in Casa

<p>Plantegning om hvordan husene er fordelt på grunden</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Din ferie starter godt her på det moderne mindre feriecenter blot ca. 1,2 kilometer fra centrum af Cefalù. Her ligger 7 små huse med lejligheder, alle opkaldt efter de Æoliske øer, som på klare dage pynter i horisonten. Der er rig mulighed for, at din ferie også fortsætter godt her, da du her vil blive indlogeret i moderne, pæne lejligheder, kan nyde den svalende pool og lade børnene galoppere frit rundt i de grønne omgivelser.

Pool, panorama og grønne omgivelser

Residence Cefalù in Casa ligger i en panoramisk position midt i en stor grøn have, hvor der ånder fred og ro. Herfra kan du efter en begivenhedsrig dag nyde udsigten over det blå hav og Cefalùs profil fra liggestolene på solterrassen ved den lækre pool, som også har en lavvandet afdeling for børn. Nu vi taler om børnene, så vil disse nok også glæde sig over legepladsen, der er blevet indrettet til dem i et hjørne af haven. Parkeringspladsen ligger uden for haven, så poderne kan frit boltre sig på græsplænerne omkring boligerne.

Læs mere om Residence Cefalù in Casa

Cefalù inden for rækkevidde

Cefalùs indbydende centrum ligger blot 1,2 km herfra, og mange vælger at tilbagelægge denne distance til fods. Og her kan du snildt få flere dage til at gå. Her er et hav af restauranter og caféer, og på pladsen foran den imposante domkirke er der god stemningen hele dagen lang. Handelsstrøget byder på et væld af butikker, der sælger souvenirs men også lokale produkter og kunsthåndværk. Fortab dig i mange små maleriske gyder og nyd den særlige atmosfære flankeret af en is eller kop kaffe. Sandstrandene i centrum af byen vil de fleste nok også aflægge et eller flere besøg i løbet af deres ophold, og disse ligger ca. 800 meter fra Residence Cefalù in Casa og kan nås til fods via en sti med trapper.

Moderne, lyse lejligheder med terrasse eller balkon

Lejlighederne ligger fordelt i 7 mindre huse med to lejligheder i hver. De er meget lyse og moderne indrettede i sarte jordfarver og har alle egen terrasse, aircondition, fladskærms-tv (satellit) og WIFI-forbindelse. Badeværelserne er med toilet, bruser og føntørrer. Rejser to familier sammen eller er I en stor familie, kan I nemt bo sammen alligevel, da flere af lejlighederne er internt forbundet med en dør, der kan åbnes efter behov, så sovepladserne bliver flere.

Læs om lejlighederne på Residence Cefalù in Casa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Cefalù in Casa

Læs personlige anmeldelser af Residence Cefalù in Casa som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Cefalù in Casa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Residence Cefalù in Casa

Dejligt anlæg i fine omgivelser

Vi blev godt modtaget på stedet, selvom vi ankom om natten efter flyforsinkelse. Lejligheden var lækker og virkede nyrenoveret. Det var dejligt med to terrasser, da vi så fik sol hele dagen.Vi kunne gå ture i nabolaget i et omkringliggende bakket landskab.
God service fra personalet.

Læs mere

Perfekt til børnefamilier og størrer grupper.

Rigtigt fint og imødekommende bolig med kort gangafstand til bykernen. Huset var ren og moderne indrettet. Fin udeterrasse samt køkken på nedre etage som blev brugt til alle måltider.

Læs mere

Roligt og dejligt anlægning

Friske små huse med dejlige lejligheder der for os var krydderi udendørs køkken til placeringen nær poolen.

Læs mere

vidunderlige familiebolig

Jeg rejste med mand, børn og børnebørn at fejre min 60-års fødselsdag. I alt 8 personer.
Indkvarteringen var helt perfekt. Smukt, friskt og god service. Her tager jeg gerne til igen !!!

Læs mere

Fantastisk oplevelse

Super god service fra værtinden Daria. Lejligheden vi boede i var super fin, og masser af plads. dejligt med eget udekøkken med udsigt til poolen, og morgensolen på terasssen.
Stedet ligger rigtigt dejligt. 5 min fra indkøbsmuligheder, og en god gå afstand til centrum og stranden. Super beliggenhed, hvor det er godt til privatliv, og ikke langt fra hvor der sker lidt mere. Vi har været super tilfredse, og er perfekt til par, familie, eller flere par afsted sammen.

Læs mere

Dejlige fredelige omgivelser med fremragende udsigt

Dejligt og fredeligt sted med god pool - ikke så dyb men stor nok. Dejligt med udendørs køkken men dog må det påpeges at køleskabet er meget lille, når man er fire personer. Der skal både være plads til mad, vin og vand. Er man en familie på 4 som vi var, så er det en fordel at have hele huset for sig selv.

God service på stedet med meget hurtig respons fra Daria - et tip til In-italia: Opgiv mobil nummeret til Daria på opholdsbeviset.

Beliggenhed ca 1.5 km i gå-afstand var acceptabel men man skal være bevidst om det samt at gå-ruten ikke er super fodgængervenlig. Men godt at få rørt sig!!

Læs mere
 
search map