Anmeldelser af Palazzo Villelmi Rooms

 
Palazzo Villelmi Rooms er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Villelmi Rooms er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzo Villelmi Rooms

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Villelmi Rooms som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Villelmi Rooms. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kaare og Louise fra Aarhus C boede på Palazzo Villelmi Rooms i Cefalù fra d. 30. marts til d. 4. april 2012.

Vi havde fornøjelsen af at bo 5 nætter på det hyggelige B&B sted Palazza Villelmi. Fra vores værelse havde vi en skøn udsigt til den flotte katedral samt livet på plazaen. Derudover tilbragte vi mange timer på den skønne tagterasse, hvor vi både nød mange flotte solnedgange samt udsigten over byen.
Endelig skal det også nævnes, at personalet på Palazza Villelmi er meget søde og hjælpsomme. Særligt Diana hjalp os med flere praktiske ting og altid med et smil på læben. Det kan også anbefales, at man vælger stedets morgenmad, som både er godt og billigt i forhold til at få det et sted ude i byen. Alt i alt kan et ophold her varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jakob og Pernille fra København K boede på Palazzo Villelmi Rooms i Cefalù fra d. 30. juni til d. 7. juli 2011.

Vores ophold i Cefalu på Palazzo Villelmi Rooms, var desværre mindre vellykket. Vi havde lidt højere forventninger til standarten på B&B Villelmi Rooms. Vi boede på det lille værelse med en fransk seng, sengen var fin til 2 personer, men rummet var lige småt nok. Dog skal jeg fremhæve at der var en super dejlig udsigt fra værelset.
Vi havde en naturlig forventning om at der var et lille køleskab på værelset, til kolde drikkevarer ect., hvilket der ikke var, dette kunne godt præciseres på jeres hjemmeside. Disse ting var ikke noget vi kommenterede overfor personalet, da der ikke kunne ændres på disse ting.

Vi blev modtaget af en der hed Diana, som var sød, hjælpsom og smilende. Efter et par dage virkede hun dog småfornærmet på os, dette udviklede sig under resten af opholdet. Det resulterede i en kold luft mellem os og Diana, denne opførsel synes vi var meget uprofessionel, og uacceptabel. Diana var den eneste, vi stødte på der kunne engelsk, og derfor stoppede næsten al kommunikation med personalet.

Angående rengøring så vi i deres mappe at det var noget der skete hver 3 dag. Vi oplevede kun at der blev skiftet sengetøj og håndklæder 1 gang under opholdet, og ingen reel rengøring. Overordnet var vores indtryk af Palazzo Villelmi Rooms, at det virkede mere som et "dyrt" hostel end et B&B af nogenlunde standart, eftersom hverken service eller rengøring var tilstede.

Vores negative oplevelse af Palazzo Villelmi Rooms blev måske mere negativ, da den stod i meget stejl kontrast til en super god behandling på Casa Aretusa i Siracusa ugen før.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lisbeth og mand fra Fredericia boede på B&B Palazzo Villelmi i Cefalù fra d. 20. til d. 23. august 2010.

Igen kanon beliggenhed, dejlige værelser i historiske omgivelser og med super service. Man bor lige midt i byen , men med kort gå afstand til en flot børnevenlig strand.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Carsten og rejsefælle fra København Ø. boede på B&B Palazzo Villelmi i Cefalù fra d. 18. til d. 23. juli 2009.

Vi boede 5 dage på B&B Palazzo Villelmi i Cefalu og vi nød hvert et øjeblik.

Stedet ligger i det absolutte centrum af byen. Vi havde et skønt og charmerende stort værelse, som havde bevaret smukke detaljer af at det var et gammelt fint hus - men som samtidig er nyrenoveret med bl.a. dejligt bad og toilet. Alt er rent og pænt. Vi havde også en skøn altan direkte ud til hovedgaden. Da det er i centrum kan det være lidt støj døgnet rundt - men os generede det ikke. Derudover har B&B en helt igennem vidunderlig tagterasse med en fantastisk udsigt til byens smukke domkirke og den livlige plads foran samt bjerget - til den ene side - samt fuld panorama udsigt til byens tage, Middelhavet og stranden til den anden side. Det er fuldstændig vidunderligt at sidde på terassen og nyde stedets glimrende morgenmad - eller endnu bedre at sætte sig op på den ved solnedgang og nyde en drink mens lys og farver skifter over by og havet. Virkeligt super. Stedets vært er Diana som er rigtig sød og hjælpsom - og hun taler engelsk. Hun kommer gerne med gode anbefalinger på byens bedste steder.

Byen Cefalu kan vi absolut også anbefale. Her er simpelthen så skøn, så enhver Siciliens rejsende skal unde sig selv at komme hertil. Byen er enormt charmerende og hyggelig og ligger fantastisk smukt direkte ud til havet. Som taget ud af en smuk italiensk film (men den har også været brugt som kulisse til bl.a. Cinema Paradiso). Stranden er virkelig skøn og børne venlig. Rigtig dejlig sand strand, super rent vand og fine badeforhold. Lidt mange mennesker i juli og august - men man finder altid et godt spot.

Cefalu har et væld af skønne spisesteder, og man får nærmest indtryk af, at man skal lede aktiv efter de dårlige steder. Vores farvorit blev nok skønne "Le Chat Noir", som vi fik anbefalet af Diana på ankomstdagen http://www.ristorantelechatnoir.com/. En anden dejlig restaurant er "Il Normanno": http://www.ilnormanno.net/home.html. De ligger begge i de små sidegader i den gamle by. Det kan også anbefales at spise på de restauranter, som ligger ved havet og direkte på klipperne (i den gamle bydel), og hvor man sidder på broer og spiser mens havet nærmest skulper under en. Et andet hint er - hvis man har bil så husk man kan parkere gratis ved havnen, hvor det også er let at få pladser. Det tager ca. 10 minutter, at gå dertil fra centrum.

En skøn udflugt er, at køre op i bjergene syd for byen og besøge Costelbourno. Det er en rigtig charmerende og smuk by, og det kan særdeles anbefales at besøge byen sidst på eftermiddagen eller først på aftenen, hvor byen for alvor liver op med alle de lokale ude på gaderne og cafeerne. Dejligt sted - ikke mindst på byens centrale torv. En fantastisk restaurent i byen er: Nangalurruni. Smukt, hyggeligt og med skøn mad - absolut top sted som ligger meget tæt på torvet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map