Hotel i Cefalù på Sicilien

Palazzo Villelmi Rooms

 
Palazzo Villelmi Rooms er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Villelmi Rooms er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Villelmi Rooms ligger på hjørnet af den berømte og skønne Piazza Duomo lige ved domkirken i Cefalù. Palæet blev oprindeligt bygget af adelsfamilien Villelmi de Falesia, men er i dag delt mellem mange forskellige ejere.

Lille B&B i palæets øverste etage

Palazzo Villelmi Rooms har reception på bygninges øverste etage. Hertil er der ingen elevator, men en antik trappeopgang. Når du træder ind, er der en lille og ret mørk fællesstue, hvor morgenmaden serveres. På denne etage er der kun tre soveværelser, af hvilke det ene har plads til op til 3 personer. Endnu et værelse, som er noget mindre og har en fransk seng (halvanden soveplads) findes på etagen ovenover, under taget.

Læs mere om Palazzo Villelmi Rooms

Stedets styrke er den flotte tagterrasse

En indvendig og smal trappe fører op til en vidunderlig terrasse. På den ene side af terrassen har man en fabelagtig udsigt over domkirken, på den anden ser man Cefalùs tage og man skimter havet i det fjerne. Her kan man tage et uendeligt antal billeder.... og sidde og nyde en kold øl eller et godt glas vin.

Værelser med aircondition og wi-fi

Værelserne er alle pænt møbleret og har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De råder endvidere over aircondition og fjernsyn med DVD-afspiller. I gågaden Corso Ruggiero, der løber fra torvet til den øvrige den af byens centrum, findes der adskillige caféer og butikker.

Skjul teksten
 
 
search map