Hotel i Cefalù på Sicilien

Palazzo Villelmi Rooms

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Palazzo Villelmi Rooms ligger på hjørnet af den berømte og skønne Piazza Duomo lige ved domkirken i Cefalù. Palæet blev oprindeligt bygget af adelsfamilien Villelmi de Falesia, men er i dag delt mellem mange forskellige ejere.

Lille B&B i palæets øverste etage

Palazzo Villelmi Rooms har reception på bygninges øverste etage. Hertil er der ingen elevator, men en antik trappeopgang. Når du træder ind, er der en lille og ret mørk fællesstue, hvor morgenmaden serveres. På denne etage er der kun tre soveværelser, af hvilke det ene har plads til op til 3 personer. Endnu et værelse, som er noget mindre og har en fransk seng (halvanden soveplads) findes på etagen ovenover, under taget.

Stedets styrke er den flotte tagterrasse

En indvendig og smal trappe fører op til en vidunderlig terrasse. På den ene side af terrassen har man en fabelagtig udsigt over domkirken, på den anden ser man Cefalùs tage og man skimter havet i det fjerne. Her kan man tage et uendeligt antal billeder.... og sidde og nyde en kold øl eller et godt glas vin.

Værelser med aircondition og wi-fi

Værelserne er alle pænt møbleret og har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De råder endvidere over aircondition og fjernsyn med DVD-afspiller. I gågaden Corso Ruggiero, der løber fra torvet til den øvrige den af byens centrum, findes der adskillige caféer og butikker.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

B&B da Pasquale

Castelbuono, Sicilien

Atelier Sul Mare-Museum Hotel

Castel di Tusa, Sicilien

Hotel Dioscuri Bay Palace

Agrigento, Sicilien

Anbefalinger til dig

Balconi Mediterraneo

Cefalù, Sicilien

Palazzo Maria Suites

Cefalù, Sicilien

Suites sul Molo

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map