Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Palazzo Maria Suites

Pris fra pr. pers.
Den fælles tagterrasse Terrasse i lejlighed Guglielmo Passagen foran lejlighed Turiddu Palazzo Maria til højre for domkirken Reception Lejlighed Santuzza
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Palazzo Maria Suites er næsten for god til at være sand. Ejendommen kan dateres helt tilbage til år 1139, men er naturligvis blevet renoveret nænsomt og i fuld respekt for det oprindelige. På grund af nogle fredningsrestriktioner har ikke alle lejligheder balkon, men den enorme tagterrasse med udsigt løser alle problemerne, når du ønsker at nyde aftensolen efter en dag på stranden.

Enestående placering

Her har man alt inden for rækkevidde. I samme bygning finder man et velrenommeret Enoteca, der har et meget flot udvalg af fremragende sicilianske vine og serverer spændende sicilianske retter. Man bor midt på den stemningsfulde og livlige Piazza Duomo med den prægtige normanniske domkirke opført af den store kong Roger den anden. Barer, forretninger, restauranter og ikke mindst stranden er så tæt på som overhovedet muligt.

Velindrettede lejligheder

Palazzo Maria består af 6 forskellige lejligheder, som bærer de historiske navne Ruggero, Turiddu, Federico, Costanza, Joanna og Guglielmo. Alle lejlighederne er ganske nydelige og rummelige. De fleste af lejlighederne har egen balkon - og alle har naturligvis fri adgang til den store tagterrasse. Bemærk at ingen af lejlighederne har ovn, men mikrobølgeovn.

Læs om lejlighederne på Palazzo Maria Suites

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Terrazza Paradiso

Cefalù, Sicilien

Terrazza del Centro

Cefalù, Sicilien

Terrazza Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Anbefalinger til dig

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Appartamenti Bordonaro

Cefalù, Sicilien

Residence Magarà

Cefalù, Sicilien

Populært på Sicilien

search map