Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Palazzo Maria Suites

Den fælles tagterrasse Terrasse i lejlighed Guglielmo Passagen foran lejlighed Turiddu Palazzo Maria til højre for domkirken Reception Lejlighed Santuzza
 
Palazzo Maria Suites er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzo Maria Suites er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzo Maria Suites er næsten for god til at være sand. Ejendommen kan dateres helt tilbage til år 1139, men er naturligvis blevet renoveret nænsomt og i fuld respekt for det oprindelige. På grund af nogle fredningsrestriktioner har ikke alle lejligheder balkon, men den enorme tagterrasse med udsigt løser alle problemerne, når du ønsker at nyde aftensolen efter en dag på stranden.

Enestående placering

Her har man alt inden for rækkevidde. I samme bygning finder man et velrenommeret Enoteca, der har et meget flot udvalg af fremragende sicilianske vine og serverer spændende sicilianske retter. Man bor midt på den stemningsfulde og livlige Piazza Duomo med den prægtige normanniske domkirke opført af den store kong Roger den anden. Barer, forretninger, restauranter og ikke mindst stranden er så tæt på som overhovedet muligt.

Læs mere om Palazzo Maria Suites

Velindrettede lejligheder

Palazzo Maria består af 6 forskellige lejligheder, som bærer de historiske navne Ruggero, Turiddu, Federico, Costanza, Joanna og Guglielmo. Alle lejlighederne er ganske nydelige og rummelige. De fleste af lejlighederne har egen balkon - og alle har naturligvis fri adgang til den store tagterrasse. Bemærk at ingen af lejlighederne har ovn, men mikrobølgeovn.

Læs om lejlighederne på Palazzo Maria Suites

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Palazzo Maria Suites

Læs personlige anmeldelser af Palazzo Maria Suites som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzo Maria Suites. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Palazzo Maria Suites

Den bedste placering

En skøn lejlighed med den bedste placering på torvet, ved katedralen.

Læs mere

Over forventning

Denne bolig har en historisk karakter, der er uovertruffen. Vi er en del af torvet, indbyggernes dagligdag, oplever bryllupper og begravelser i katedralen og har storslået lejlighed med karakter og højt til loftet.

Læs mere

Super fin lejlighed

Rigtig fin lejlighed og fantastisk placering, lige ud til det centrale torv, og 5 minutters gåafstand til stranden. Alt er lige uden for døren, man kan fint klare sig uden bil.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Lejligheden er centralt placeret lige ved siden af Cefalus domkirke. Fra lejlighedens lille balkon nød vi at følge med i det dagligliv, der udspillede sig på pladsen foran kirken og overværede bl. a. tre bryllupper:-). Der er masser af indkøbsmuligheder tæt på, og så tager det kun 10 minutter at gå ned til byens dejlige badestrand. Lejligheden er rummelig og indeholder alt det, man har brug for. Den fremstod ren og ordentlig.

Læs mere

Palazzo Maria, Cefalú, Sicilien, Italien og in-italia er suveræne

Bedre bolig end Palazzo Maria kan du ikke få! Historisk bygning ved det let skrånende torv, nedenfor bjerget "La Rocca", og ved siden af ??den smukke katedral. Værten Andrea meget hjælpsom og behagelig.

Vidunderligt klart vand at svømme i! Sandstrand på den ene side af byen, klipper med rev-bund på den anden. Den klipperige del var ekstra suveræn, og var rart med afveksling fra sand, men der er det godt at have flip flops eller badesandaler, da det er skarpt. Et par dage var der en del bølger og da surfede vores unge!

Byen har en klippe "bag ryggen", La Rocca!. Pompøst høj. Skøn vandretur med den bedste udsigt.

Maden var toppen! Fisk, skalddyr, tomater, aubergine, bøffel-mozzarella. Men også en suveræn lokal slagter!

Restauranter kanongde. En med det tvivlsomme navn Chat Noir, men med ganske heftige sværdfiskruller med ricotta! Al Faro, dejlig beliggenhed ved enden af ??havnen, på den østlige side af byen - helt fantastisk!. Bedste restaurant af alle de steder og med personlige anbefalinger heder La Brace (tre slags retter, mor står i køkkenet, sønnen serverer). Den samme gade som Chat Noir. Her spiste vi en helt uforglemmelig middag sidste aften. Restauranten "Pirate Cave" med udsigt over havet er et fuldt suveræn frokosthit!

Toget fra Palermo til Cefalu var smidigt og tog 45 minutter. Tog fra lufthavnen til Palermo, godt en time.

Palermo er værd at besøge: magiske og mærkeligt og det underligste, vi har set. Monumental, men en svunden storhed, slidt og forladt, men smuk.

Bådtur til De æoliske øer Vulcano og Stromboli Lippari var magiske. Du er simpelthen bare nødt til at vandre op til vulkanen rand af Vulcano.

Marcus hos in-italia er - som altid - en klippe. Så godt humør, så hurtig reaktion og så hjælpsom med stor eller småt!

Læs mere

Karen og rejsefæller fra Malling boede på Palazzo Maria i Cefalù fra d. 7. til d. 13. juni 2010.

Vi har haft en fantastisk uge i Cefalù fra d. 6-13. juni, dvs første nat blev tilbragt i Trapani, hvortil vores fly kom. Vi fløj med Ryanair, men i sidste ende er det akkurat ligeså dyrt som andre selskaber, så hvis man vil til Cefalù, er det mest hensigtsmæssigt at flyve til Palermo.

Byen ligger meget smukt mellem strand og klippe, den er overkommelig, men har alligevel gode indkøbsmuligheder og caféer og spisesteder overalt. Der er gode togforbindelser i hvert fald til Palermo, hvortil vi tog et par gange. Vi var også med tog fra Trapani, det tog 5 timer, og var sådan set en fin tur, hvor vi fik set meget af det sicilianske landskab. Vi valgte dog at tage en taxa, da vi skulle tilbage. Det var formidlet af udlejningskontoret, og da vi var fire til at betale, var det overkommeligt prismæssigt. Vi var især interesserede i de utrolig smukke byzantinske mosaikker i Monreale, Palermo og Cefalù - de var hele rejsen værd. Selvom mosaikkerne i Cefalù var de mindst omfattende, var den i apsisbuen den allersmukkeste.
Stranden i Cefalú, også den del, hvortil der var gratis adgang, var fin, dejligt klart vand og pæn ren sandstrand og ikke mere overfyldt end vi kunne bære - det var jo også før højsæsonen.

Lejligheden i Palazzo Maria var helt perfekt, skinnende ren, smukke farver og fantastisk beliggenhed. Vi nød at sidde på terrassen om aftenen med udsigt til domkirken.

Fra kontoret fik vi fin og venlig hjælp, og i det hele taget var folk, vi tilfældigt mødte og spurgte om vej - også i Palermo - helt utrolig venlige. De tog os nærmest i hånden og fulgte med, til de var sikre på at vi fandt ud af det - de kunne kun tale italiensk på de kanter, så kommunikationen var ikke helt let, men det blev altså rigeligt kompenseret af deres hjælpsomhed.

Læs mere
 
search map