Hotel i Cefalù på Sicilien

Le Camere del Re

 
Le Camere del Re er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Camere del Re er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Camere del Re ligger langs via Ruggiero, mellem det flotte torv med domkirken og havet.

Omgivelser og afstande

Du bor her på byens gågade med masser af forretninger, et utal af spisesteder samt caféer lige uden for døren. Du kommer nemt ned til den gode strand ved den gamle havn. Det eneste der er svært at finde er parkeringsplads, især i højsæsonen... men mod betaling kan du parkere bilen ved strandpromenaden (ca. 400 meter) eller gratis ved kirkegården, i den høje del af byen (ca. 1 km). Men du kan også ankomme i tog og dermed benytte offentlig transport til at opleve byen, Castelbuono, Ustica ø og for eks. Palermo.

Læs mere om Le Camere del Re

Gode værelser med aircondition

Hele etagen, hvor de to værelser ligger, er blevet renoveret og det samme gælder værelserne. De har begge aircondition samt eget bad og wi-fi internetadgang.
Morgenmad er ikke inkluderet i prisen og det er heller ej muligt at tilberede en sandwich eller andet på selve værelset - men på torvet nedenfor er der to caféer, hvor man kan indtage sin morgenmad på italiensk manér. Neden for trappen er man på det flotte torv ved domkirken og her tilbyder de mange caféer rig mulighed for at sætte sig i skyggen med en bog eller nyde en is i solen.

Vores anbefaling

Værelserne er ikke egnede til gangsbesværede eller til familier med små børn, da der er mange trappetrin op til palæets tredje sal. Vi anbefaler dem til prisbevidste rejsende, der regner med at være ude det mest af tiden - hvilket der er mange gode grunde til - og benytte værelset kun til overnatning. Bemærk, at de to værelser kan lejes samlet, hvorved man får to badeværelser til rådighed, hvis man nu er en større familie.

Værelserne på Le Camere del Re

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelset indeholder dobbeltseng, eget badeværelse med toilet og bruser samt udgang til balkon over Corso Ruggiero

Tresengsværelse uden balkon

Tresengsværelset har lille separat rum med enkeltseng og soveværelse med dobbeltseng. Værelset har desuden eget badeværelse med toilet og bruser.

Dobbeltværelse med balkon samt tresengsværelse

Tresengsværelset og dobbeltværelset kan lejes samlet og dermed gæste op til 5 personer i alt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Camere del Re

Læs personlige anmeldelser af Le Camere del Re som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Camere del Re. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Le Camere del Re

Perfekt beliggenhed overfor domkirken lige i bycentrum. Fantastisk terrasse med en fabelagtig udsigt over by og hav. Sød betjening og fin morgenmad.
Dog mange trapper og langt til parkering.

Læs mere
 
search map