Hotel i Cefalù på Sicilien

Le Calette Garden & Bay

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Cefalù er uden tvivl en af de mest besøgsværdige byer på Sicilien. Med sin maleriske og ægte bymidte, den gode strand og ikke mindst den gode beliggenhed i forhold til udflugter er byen det ideelle feriemål. Le Calette Garden & Bay er et firestjernet hotel, som tilbyder alle tænkelige faciliteter.

Le Calette Garden & Bay ligger helt ud til havet i en dejlig have i naturskønne omgivelser. Tag en slentretur langs strandpromenaden eller nyd stemningen i Cefalùs hyggelige bycentrum, hvor du finder alt fra barer og restauranter til gode butikker. Du kan oven i købet komme fra byens togstation til storbyen Palermo på under en time.

På hotellet er der flere gode faciliteter. Et lækkert poolområde, to hyggelige restauranter samt lounge og barer. Nedenfor hotellet er der en privat strand, og hvis du vil motionere, er her både tennisbane og fitness. I højsæsonen må du forvente en del festivitas på hotellet for både store og små.

Værelserne på hotellet er alle hyggeligt indrettet. De ligger i grønne omgivelser og måler ca. 25 m². Værelserne er udstyret med Wi-Fi, aircondition, satellit-TV, telefon, safetyboks, skrivebord, minibar, kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Ekstrasenge er oftest i sovesofa.

Læs mere om Le Calette Garden & Bay

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map