Anmeldelser af Hotel Villa Gaia

 
Hotel Villa Gaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Gaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Gaia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Gaia som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Gaia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Lille hotel med udmærket have

Hotel Villa Gaia har en meget god beliggenhed, tæt på stranden og tæt på den gamle by, men alligevel er her roligt om natten. Værelserne var rummelige og rengøringen god. Morgenmaden var også god. Personalet var søde og alle problemer blev løst med det samme. Vi behøvede ikke at betale hverken for parkering eller strandstolene, så det var klart en positiv overraskelse. Min mand og jeg har været i Cefalu ca. 30 gange men det var første gang på Villa Gaia. Nu ved jeg at vi kommer tilbage til dette hotel.

Cefalù som feriedestination

Hotel Villa Gaia
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Gaia
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map