Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Villa Gaia

 
Hotel Villa Gaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Gaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Gaia Hotel har en perfekt beliggenhed

Villa Gaia Hotel har udsigt over havet og Cefalus strand, og ligger mindre end 600 meter fra byens historiske centrum. I højsæsonen har beliggenheden den fordel, at du kan nyde mere ro og fred i aftentimerne, end hvis du bor lige midt i centrum. Lige udenfor Villa Gaia er der et busstoppested, hvorfra du kan tage bussen til Centralstationen og mange andre steder. Centrum er virkelig et besøg værd, og den ældgamle bykerne har en dejlig, afslappet stemning over sig. Noget af det skønneste ved byen er, at stranden ligger lige midt i det gamle centrum. Det er med til at gøre Cefalu til et unikt sted at holde ferie.

Kultur, historie og byliv på ferien i Cefalu

Katedralen tiltrækker dit blik, og er byens største attraktion for feriegæster. Den bærer præg af de mange forskellige civilisationer, der har præget Sicilien igennem århundrederne: Normannisk, romersk, græsk og arabisk. Den historiske del af byen og området omkring den har en livlig atmosfære, og du finder masser af caféer, restauranter, butikker og iskiosker. Smukke strande findes overalt i byen, ligesom de faktisk findes overalt på Sicilien. 150 meter fra Villa Gaia finder du din private "lido" (strand-service) med en liggestol og en parasol, der venter på dig.

Dejlig gæstfrihed, enkle faciliteter

Villa Gaia er et hotel uden overdrevne dikkedarer. Du kan med andre ord forvente en meget udmærket og komfortabel service, men begrænsede faciliteter. Beliggenheden og gæstfriheden er noget af det allerbedste ved dette hotel. Når du står op om morgenen, kan du om sommeren nyde din morgenmad ude på terrassen. Om vinteren indtager du den indendørs. Morgenmaden består af et fint udvalg af forskellige produkter, og du kan købe espresso hele dagen fra hotellets bar. Lette snacks og forfriskninger serveres også ude på terrassen. Du kan nemt parkere tæt på hotellet, og det er gratis, ligesom WiFi, som er tilgængeligt i fælleszonerne.

Læs mere om Hotel Villa Gaia

Traditionelle værelser i Middelhavs-stil

Villa Gaia er et lille hotel, og har kun 12 komfortable værelser. Forskellige værelsestyper er tilgængelige, ligesom suiter er det. Nogle af dem har balkoner med havudsigt, andre har udsigt over haven. Alle værelser har som minimum aircondition, satellit-tv, opbevaringsboks til laptop, skrivebord, balkon og badeværelse med bruser (nogle med hydro-massage-funktion) og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map