Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Tourist

 
Hotel Tourist er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Tourist er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En by med en helt særlig charme

Cefalù er en af de mest populære badebyer på Siciliens nordkyst, men det er ikke kun stranden og det azurblå hav, der trækker. Det gamle, hyggelige centrum har en helt særlig charme, og i Cefalù kan du også opleve, at husene i det antikke centrum går helt ned til vandet, hvilket du ikke ser mange andre steder. Hvis du vælger at holde din ferie i Cefalù, kan du kombinere en badeferie med både kultur, historie, en fantastiske natur og sidst men ikke mindst, den traditionelle sicilianske gastronomi.

Bo et stenkast fra havet

Hotel Tourist ligger i fredelige omgivelser på kystvejen helt ud mod havet, og da det ikke er en vej med gennemkørselstrafik, skal du ikke være bekymret for trafikstøj. Vejen går mellem stranden og hotellet, så du er blot få meter fra havet, hvis du har lyst til en morgensvømmetur inden dagens første måltid. Der er restaurant på hotellet, så du har også mulighed for at spise alle dine måltider på hotellet, hvis ikke du foretrækker at tage ind til byen, hvor der er et stort udvalg af gode restauranter. På hotellet er der en dejlig swimmingpool, hvor du kan nyde tilværelsen på en af de mange solsenge under en skyggende parasol. Der er bar både ude og inde, hvor du i dagens løb kan bestille en god kop italiensk kaffe, en kold øl eller en kølig drink. I sommersæsonen arrangeres der forskellige temaaftener med levende musik, bl.a. siciliansk aften med lokale specialiteter og traditionel siciliansk musik.

Læs mere om Hotel Tourist

Valget mellem bil og offentlig transport

Hvis du vælger at leje bil, giver det dig et utal af muligheder for at udforske de mange spændende seværdigheder i lokalområdet, og hvis du vil opleve det Sicilien, som der var engang, vil vi varmt anbefale dig at køre en tur op til de mange små landsbyer i bjergene, hvor livet har stået stille i mange år. Hører du til dem der foretrækker at benytte offentlig transport, kan det også godt lade sig gøre, for der er togstation i Cefalù, hvorfra du har forbindelse til bl.a. Palermo, men hvis du vælger at bo på Hotel Tourist, skal du være opmærksom på, at det vil tage dig ca. et kvarter at gå til centrum og stationen.

Enkle men komfortable værelser

På Hotel Tourist er der i alt 46 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er pænt og enkelt indrettet i afstemte farver, og de fleste værelser har en mindre balkon med hel eller delvis havudsigt. Alle værelser har som minimum aircondition, værdiboks, minibar, telefon, satellit TV, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Tourist

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Tourist

Læs personlige anmeldelser af Hotel Tourist som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Tourist. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel Tourist

Læs mere
 
search map