Anmeldelser af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

God pool, god strand, langt fra byen, super fine isbar/konditor

Stort hotel med mange værelser og store udendørs arealer. God stor pool, hvor det er tilladt at kaste en bold og spille.

Restauranten og morgenmad blev godkendt, men intet særligt, faktisk ret kedeligt. Vi havde halvpension og valgte at spise frokost på hotel og derefter gå ind i byen hver nat. Fordi det er en skam at savne den fantastiske italienske mad (det får du ikke på hotellet).

Nogle gange holdt de et stort bryllup / fest på hotel i stuen udenfor, følte sig lidt mærkeligt.

Mange anmeldelser, vi har læst hvordan der bliver talt om, hvordan det er rent og pænt. Det er slet ikke min mening. Der var meget dårlig rengøring med sand tilbage på gulvet. Terrassen / balkonen var de ligeglade med at tørre af, selvom vi fortalte dem det. Det er naturligvis ikke medtaget. Vi holdt i den nyeste del af hotellet i et meget flot rum. Selv om det ikke var klart (manglede nogen lampe og nogle andre små ting). Sørg for at have værelser i den nyeste sektion med havudsigt (så har du en skygge den dag, hvor det er på sit hotteste).

Der er ikke nok liggestole til alle, så det er det sædvanlige løb med håndklæder om morgenen, som jeg er meget ked af. Det samme gælder for liggestole ved havet (inkluderet i hotellet). Der er andre sandstrande længere ind i byen, der også er inkluderet i hotellet med et toilet og en lille cafe.

Godt klart badevand i havet. Virkelig dejlig sandstrand med nogle sten, hvor du kan snorkle og se fisk. Meget let for mindre børn også at snorkle (hvis der er høje bølger).

Det bedste ved hotellet er det lille konditori med café / bar på første sal med super god hjemmelavet is, granita, kaffe, kager og let frokost.

Hotellet ligger ganske langt fra byen, og det er ikke så dejligt at gå med en lang trappe, der fører ned ad vejen langs havet. Men du får en masse motion, hvis du går hver dag. Små børn kan være til gavn, hvis de ikke er i bil. Hvis du har en vogn, skal den transporteres ned ad trappen.

Cefalù som feriedestination

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Rent og pænt

Jeg boede på hotellet i tre nætter i juni sammen med min teenagesøn og voksne datter. Stedet var renr og imødekommende, der var dét som man havde brug for og udsigten var god.

Der er tre forbedringsområder; Service, mad og program. Det havde varet dejligt med en bedre service ved ankomst; at personalet viste os vej til værelset, fortalte os om hvor og hvornår morgenmad og middag serveredes, a la carte restaurantens åbningstider, fortalte os om dagens program, informerede os om at de havde turistskat og om ejendommens faciliteter og hvilke dage der blev gjort rent. mm. Ja en smule engagement. Det var som at være i et ventesal på en togstation i Sverige. God information ved ankomsten er Alpha og Omega for at man får et godt ophold.

Maden holdt en niveau der var lige under godkendt ved morgenmaden, og og lige under godkendt til godkendt ved aftensmaden. Det som trak ned ved morgenmaden var at der var for lidt grønt, røræggne var oversaltet til uspiselighed og en lang kø til kaffe af budgetkvalitet. Ved middagen var der et godt udvalg af grønt og det var interessant at spise der hver gang. Man blev modtaget som en konge med musik & teater hver aften for at tiden i køen ikke føltes så lang (mellem 5-15 min.). Det trak dog betydeligt ned på middagen at det ganske enkelt ikke smagte særligt godt. Et plus var det venligt personale der viste en på plads ved bordet.

Til sidst ser jeg et forbedringspotentiale i hotellets underholdningsprogram som jeg syntes gjorde mere skade end gavn. Programmet sluttede kl 24 med musik og dans ved Poolen. Det høje musikniveau forstyrrede de gæster som ville sove/slappe af men var ligeledes forstyrrende for deltagerne da man ikke kunne høre hinanden. Sænk volumen og sluk for musikken kl 23 på hverdage er mit råd. Ud over dette er der der unødigt råben in højtalerne i tid og utide i et meget højt lydniveau. Det giver et indtryk af et skrabet budgethotel! Helt unødvendigt.

Alt i alt ser jeg et hotel som anstrenger sig for at tilibyder deres gæster dét som de tror de vil have og til en rimelig pris. Ved hvert besøg i receptionen (på nør da vi ankom) blev jeg møde af engageret personale. Det gælder dog om at henvende sig til den rette person (det finder man uda af) da sprogkundskaberne variere. Hotellet ligger lidt afsides men det kan være et plus når man skal ud og røre sig lidt.

Cefalù som feriedestination

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro
Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map