Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du overvejer at bo til en god pris tæt på Cefalu, vil Hotel Santa Lucia være et fornuftigt valg. Cefalu er en historisk by med en dejlig afslappet atmosfære. Som noget helt særligt, ligger det historiske centrum helt ud til havet. Så derfor kan du faktisk ligge på stranden midt i den gamle antikke bydel. Byens hovedattraktion er domkirken, og den er samtidig byens visuelle magnet som du ikke kan undgå at få øje på, når du kigger ind over byen, heller ikke fra Hotel Santa Lucia. Domkirken afspejler den store historiske indflydelse som både normannere, grækere og arabere har haft på Sicilien. Byens historiske centrum og området omkring det, emmer af hygge, små restauranter, caféer, isbarer og butikker. De skønne strande findes ikke kun i centrum, men strækker sig langs det meste af kysten.

Hvis du er vild med natur, kommer du også til det helt rigtige sted, da Madonie bjergene og nationalparken ligger ganske tæt på hotellet. Madonie Park er et oplagt sted at vandre og køre på mountainbike, da der er et fint udvalg af gode ruter som varierer i sværhed og længde. Fra Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro tager det ca. 20 minutter at gå til det historiske centrum. Lige uden for hotellet er der et busstop, hvorfra du kan tage lokalbussen til centrum.

Hyg dig ved poolen

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro er delt i to dele, som er adskilt af den store swimmingpool og terrasse. Swimmingpoolen har også en lille legepool for børn. I sommersæsonen (juni-august) er der miniklub for de mindste og underholdning ved poolen med animation og musik ligesom på de fleste andre steder ved de italienske kyster. Der afholdes også forskellige temaaftener, og underholdningen slutter senest kl. 24. På den anden side af poolen finder du de trapper som fører ned til stranden, hvor du kan benytte solsenge og parasoller i sommersæsonen mod betaling. Det eneste minus er togskinnerne, som fører direkte gennem haven mellem swimmingpoolen og stranden.

Læs mere om Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

De bedste is i byen

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro kan i visse perioder måske godt føles lidt overbefolket, da det er vældig populært blandt italienske turister i sommersæsonen. Prisen er rigtig god, og hvis vi ser bort fra, at interiøret ikke er af nyeste dato, kan du se frem til en rigtig dejlig ferie på Hotel Santa Lucia. Du kan vælge et ophold helt uden inkluderede måltider. Du kan også vælge at bo her med halvpension eller med helpension, men forvent ikke gourmetmad. Buffet-restauranten tilbyder et bredt udvalg både til morgenmad, til frokost og til aften. Køkkenet serverer både nationale og lokale retter som buffet, mens a la carte restauranten er åben både for gæster udefra, samt for de gæster, der ikke er på halv- eller helpension.

I sommersæsonen vil der også være en udendørs restaurant, hvorfra der er udsigt over havet. I løbet af dagen og om aftenen kan du bestille din yndlingsdrink i baren eller ved poolen, hvor der også serveres lette snacks, hvis ikke du har lyst til at spise frokost i restauranten. Fra tid til anden afholdes der private fester på hotellet, og det kan naturligvis forstyrre lidt, men se det gerne som en chance for at opleve, hvordan italienerne selv holder fest. En sjov detalje ved Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro er, at hotellet huser den bedste is-butik i hele Cefalù. Hvis du ankommer med bil, er det ikke noget problem, da der er masser af parkeringspladser i området. Wi-fi er gratis i de offentlige områder.

Enkelt indrettede værelser

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro har i alt 256 værelser. Alle værelser er indrettet i klassisk stil, og er rimeligt komfortable. Alle værelser har aircondition, værdiboks, minibar, skrivebord, satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Enkelte værelser er indrettet til bevægelseshæmmede gæster.

Skjul teksten
 
 
search map