Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

 
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du overvejer at bo til en god pris tæt på Cefalu, vil Hotel Santa Lucia være et fornuftigt valg. Cefalu er en historisk by med en dejlig afslappet atmosfære. Som noget helt særligt, ligger det historiske centrum helt ud til havet. Så derfor kan du faktisk ligge på stranden midt i den gamle antikke bydel. Byens hovedattraktion er domkirken, og den er samtidig byens visuelle magnet som du ikke kan undgå at få øje på, når du kigger ind over byen, heller ikke fra Hotel Santa Lucia. Domkirken afspejler den store historiske indflydelse som både normannere, grækere og arabere har haft på Sicilien. Byens historiske centrum og området omkring det, emmer af hygge, små restauranter, caféer, isbarer og butikker. De skønne strande findes ikke kun i centrum, men strækker sig langs det meste af kysten.

Hvis du er vild med natur, kommer du også til det helt rigtige sted, da Madonie bjergene og nationalparken ligger ganske tæt på hotellet. Madonie Park er et oplagt sted at vandre og køre på mountainbike, da der er et fint udvalg af gode ruter som varierer i sværhed og længde. Fra Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro tager det ca. 20 minutter at gå til det historiske centrum. Lige uden for hotellet er der et busstop, hvorfra du kan tage lokalbussen til centrum.

Hyg dig ved poolen

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro er delt i to dele, som er adskilt af den store swimmingpool og terrasse. Swimmingpoolen har også en lille legepool for børn. I sommersæsonen (juni-august) er der miniklub for de mindste og underholdning ved poolen med animation og musik ligesom på de fleste andre steder ved de italienske kyster. Der afholdes også forskellige temaaftener, og underholdningen slutter senest kl. 24. På den anden side af poolen finder du de trapper som fører ned til stranden, hvor du kan benytte solsenge og parasoller i sommersæsonen mod betaling. Det eneste minus er togskinnerne, som fører direkte gennem haven mellem swimmingpoolen og stranden.

Læs mere om Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

De bedste is i byen

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro kan i visse perioder måske godt føles lidt overbefolket, da det er vældig populært blandt italienske turister i sommersæsonen. Prisen er rigtig god, og hvis vi ser bort fra, at interiøret ikke er af nyeste dato, kan du se frem til en rigtig dejlig ferie på Hotel Santa Lucia. Du kan vælge et ophold helt uden inkluderede måltider. Du kan også vælge at bo her med halvpension eller med helpension, men forvent ikke gourmetmad. Buffet-restauranten tilbyder et bredt udvalg både til morgenmad, til frokost og til aften. Køkkenet serverer både nationale og lokale retter som buffet, mens a la carte restauranten er åben både for gæster udefra, samt for de gæster, der ikke er på halv- eller helpension.

I sommersæsonen vil der også være en udendørs restaurant, hvorfra der er udsigt over havet. I løbet af dagen og om aftenen kan du bestille din yndlingsdrink i baren eller ved poolen, hvor der også serveres lette snacks, hvis ikke du har lyst til at spise frokost i restauranten. Fra tid til anden afholdes der private fester på hotellet, og det kan naturligvis forstyrre lidt, men se det gerne som en chance for at opleve, hvordan italienerne selv holder fest. En sjov detalje ved Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro er, at hotellet huser den bedste is-butik i hele Cefalù. Hvis du ankommer med bil, er det ikke noget problem, da der er masser af parkeringspladser i området. Wi-fi er gratis i de offentlige områder.

Enkelt indrettede værelser

Hotel Santa Lucia Le Sabbie d’Oro har i alt 256 værelser. Alle værelser er indrettet i klassisk stil, og er rimeligt komfortable. Alle værelser har aircondition, værdiboks, minibar, skrivebord, satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Enkelte værelser er indrettet til bevægelseshæmmede gæster.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

Læs personlige anmeldelser af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

God pool, god strand, langt fra byen, super fine isbar/konditor

Stort hotel med mange værelser og store udendørs arealer. God stor pool, hvor det er tilladt at kaste en bold og spille.

Restauranten og morgenmad blev godkendt, men intet særligt, faktisk ret kedeligt. Vi havde halvpension og valgte at spise frokost på hotel og derefter gå ind i byen hver nat. Fordi det er en skam at savne den fantastiske italienske mad (det får du ikke på hotellet).

Nogle gange holdt de et stort bryllup / fest på hotel i stuen udenfor, følte sig lidt mærkeligt.

Mange anmeldelser, vi har læst hvordan der bliver talt om, hvordan det er rent og pænt. Det er slet ikke min mening. Der var meget dårlig rengøring med sand tilbage på gulvet. Terrassen / balkonen var de ligeglade med at tørre af, selvom vi fortalte dem det. Det er naturligvis ikke medtaget. Vi holdt i den nyeste del af hotellet i et meget flot rum. Selv om det ikke var klart (manglede nogen lampe og nogle andre små ting). Sørg for at have værelser i den nyeste sektion med havudsigt (så har du en skygge den dag, hvor det er på sit hotteste).

Der er ikke nok liggestole til alle, så det er det sædvanlige løb med håndklæder om morgenen, som jeg er meget ked af. Det samme gælder for liggestole ved havet (inkluderet i hotellet). Der er andre sandstrande længere ind i byen, der også er inkluderet i hotellet med et toilet og en lille cafe.

Godt klart badevand i havet. Virkelig dejlig sandstrand med nogle sten, hvor du kan snorkle og se fisk. Meget let for mindre børn også at snorkle (hvis der er høje bølger).

Det bedste ved hotellet er det lille konditori med café / bar på første sal med super god hjemmelavet is, granita, kaffe, kager og let frokost.

Hotellet ligger ganske langt fra byen, og det er ikke så dejligt at gå med en lang trappe, der fører ned ad vejen langs havet. Men du får en masse motion, hvis du går hver dag. Små børn kan være til gavn, hvis de ikke er i bil. Hvis du har en vogn, skal den transporteres ned ad trappen.

Læs mere

Rent og pænt

Jeg boede på hotellet i tre nætter i juni sammen med min teenagesøn og voksne datter. Stedet var renr og imødekommende, der var dét som man havde brug for og udsigten var god.

Der er tre forbedringsområder; Service, mad og program. Det havde varet dejligt med en bedre service ved ankomst; at personalet viste os vej til værelset, fortalte os om hvor og hvornår morgenmad og middag serveredes, a la carte restaurantens åbningstider, fortalte os om dagens program, informerede os om at de havde turistskat og om ejendommens faciliteter og hvilke dage der blev gjort rent. mm. Ja en smule engagement. Det var som at være i et ventesal på en togstation i Sverige. God information ved ankomsten er Alpha og Omega for at man får et godt ophold.

Maden holdt en niveau der var lige under godkendt ved morgenmaden, og og lige under godkendt til godkendt ved aftensmaden. Det som trak ned ved morgenmaden var at der var for lidt grønt, røræggne var oversaltet til uspiselighed og en lang kø til kaffe af budgetkvalitet. Ved middagen var der et godt udvalg af grønt og det var interessant at spise der hver gang. Man blev modtaget som en konge med musik & teater hver aften for at tiden i køen ikke føltes så lang (mellem 5-15 min.). Det trak dog betydeligt ned på middagen at det ganske enkelt ikke smagte særligt godt. Et plus var det venligt personale der viste en på plads ved bordet.

Til sidst ser jeg et forbedringspotentiale i hotellets underholdningsprogram som jeg syntes gjorde mere skade end gavn. Programmet sluttede kl 24 med musik og dans ved Poolen. Det høje musikniveau forstyrrede de gæster som ville sove/slappe af men var ligeledes forstyrrende for deltagerne da man ikke kunne høre hinanden. Sænk volumen og sluk for musikken kl 23 på hverdage er mit råd. Ud over dette er der der unødigt råben in højtalerne i tid og utide i et meget højt lydniveau. Det giver et indtryk af et skrabet budgethotel! Helt unødvendigt.

Alt i alt ser jeg et hotel som anstrenger sig for at tilibyder deres gæster dét som de tror de vil have og til en rimelig pris. Ved hvert besøg i receptionen (på nør da vi ankom) blev jeg møde af engageret personale. Det gælder dog om at henvende sig til den rette person (det finder man uda af) da sprogkundskaberne variere. Hotellet ligger lidt afsides men det kan være et plus når man skal ud og røre sig lidt.

Læs mere
 
search map