Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Club Costa Verde

 
Hotel Club Costa Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Club Costa Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Costa Verde ligger i gåafstand til stranden og 6 km fra Cefalùs historiske centrum.

Cefalù er en historisk by med en afslappet atmosfære. Noget helt unikt i forhold til de fleste andre byer er, at den historiske bydel går helt ned til havet. Derfor kan du rent bogstaveligt ligge på stranden midt i det historiske centrum. Byens største turistattraktion er domkirken, som er let at få øje på, næsten ligegyldigt hvor du befinder dig, og det gælder også når du ankommer til byen med bil. Domkirken afspejler den mangesidige historiske indflydelse på Sicilien, som omfatter både normannere, grækere og arabere. Der er en rigtig hyggelig atmosfære i det historiske centrum, hvor du også finder et bredt udvalg af restauranter, caféer og butikker. Det er ikke kun i det historiske centrum, at du finder de gode strande men også i den nærmeste omegn.

Hvis du elsker naturen, er du også kommet til det helt rigtige sted, for Madonie bjergene og nationalparken ligger ganske tæt på hotellet. Her kan du vandre, køre på mountainbike og vælge mellem forskellige ruter og sværhedsgrader.

Hotel Costa Verde er et sandt paradis for børn

Det er tit man hører forældre sige: "når børnene er glade, er jeg glad". Det vil ikke komme som nogen overraskelse, hvis dine børn, uanset alder, virkelig vil sætte pris på dette resort, for de fleste af stedets faciliteter er kreeret netop til dem. Et af områdets highlights er den store Aquapark med flere forskellige vandrutchebaner, den store swimmingpool og den specielle børnepool. Hvis børnene ikke er i vandet, kan de hygge sig i legeområdet, og i sæsonen fra juni til september er der også en mini club og junior club. Om aftenen afholdes der forholdsvis tit børnediskotek. Køber du all inclusive, er der en indgang pr. booking pr. person inkluderet til Aqua parken.

Læs mere om Hotel Club Costa Verde

De voksne bliver forkælet i Spa'en på hotel Costa Verde

Når børnene er optaget i Aquaparken, har du god tid til dig selv. Costa Verde har ikke undervurderet netop det faktum, og derfor er der en stor spa og et wellness center, hvor du finder en sauna, whirlpool eller jacuzzi, tyrkisk bad, træningscenter og mulighed for forskellige typer af massage og kropsbehandlinger. Derudover er der tennis, boules, bordtennis og på stranden er der flere sportsaktiviteter som beach volley, windsurfing, sejlads m.m. Under alle omstændigheder er der ikke grund til at kede sig. Og hvis det alligevel skulle være tilfældet, kan du jo altid læse en god bog og bestille en cocktail til levering ved poolen. Lad ferien begynde...

Spis og drik som du lyster

Stranden ligger ca. 1 km fra hotellet, og hvis ikke du har lyst til at gå, kan du tage shuttle-bussen. Stranden har et specielt område, som tilhører Hotel Costa Verde, og hvor du finder solsenge og parasoller.

Hvad enten du har bestilt ophold med halvpension, helpension eller all inclusive, er vi sikre på, at du altid kan få din yndlingsret eller yndlingsdrink, da hotellet har hele 2 restauranter, 2 bar'er og en snack bar. Hver aften kan du vælge mellem grillet kød eller fisk, tre slags pasta, pizza'er og salater og én gang om ugen er der gallamiddag i én af restauranterne. Desserten lader vi være op til din fantasi, men i Italien kan du godt regne med noget sødt.

All Inclusive inkluderer

Vælger du ophold med All Inclusive er følgende inkluderet:

- Varme og kolde snacks, is ,, fra 10:30 - 11:30 og 16:00 - 17:00
- Yderligere er der åbent i 2 barer fra kl. 10 - 23, hvor der serveres kaffe, the, cappuccino, varm kakao samt diverse kolde drikkevarer så som vand, sodavand, tonic, fadøl og frugtjuice.
- Herudover lokal spiritus og cocktails og ikke alkoholiske cocktails
- Samt en indgang pr. person pr. booking i vandlandet i perioden medio juni - medio september.

Pæne og rummelige værelser

Hotel Costa Verde har i alt 388 værelser som alle er komfortable og pænt indrettet. Alle værelser har balkon eller terrasse, køleskab, satellit TV, telefon, aircondition og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Et lille minus er, at vejen løber tæt på hotellet, så der kan være trafikstøj i dagtimerne.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Club Costa Verde

Læs personlige anmeldelser af Hotel Club Costa Verde som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Club Costa Verde. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Ringe mkorgenmad

Hotellet i sig selv virker slit men ok.
Morgenmaden var ikke hvad vi havde håbet på. Dårligt udvalg af brød og den eneste grøntsag der fandtes var nogle små tomater. Støjende miljø og stesset personale. Personalet i baren var uhøflige mod børnene, kun venlige mod de voksne, hvilket børnene bemærkede flere gange.
God bus til stranden og gratis vandcykel og kano, rigtigt godt. Det var også godt at der fandtes mulighed for brusebad.
Frokost og middag var meget godt, stort udvalg af retter og grøntsager. Udemærket vin men fantastiskt venligt personale, dog lidt stressede.

Læs mere
 
search map