Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Artemis

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Artemis Hotel ligger blot et stenkast fra stranden, centralstationen og det historiske centrum. 150 meter fra hotellet finder du gratis parkering.

Cefalù er en unik og skøn, lille by

Overvejer du at besøge Cefalù? Så er du på rette spor, for byen er absolut et must på din ferie på Sicilien. Ud over den dejlige, afslappede atmosfære, der kendetegner det historiske centrum, kan du nyde godt af det faktum, at stranden ligger lige midt i det hele. En perfekt fusion af kultur, historie og natur, og et unikt fænomen. Når du kigger ud over byen fra vejen, der fører ned til den, vil katedralen, der er den største turistattraktion, uden tvivl fange og fastholde dit blik. Den bærer vidnesbyrd om de forskellige kulturer, civilisationer og folkeslag, der igennem århundrederne har sat deres præg på Sicilien: Normannerne, romerne, grækerne og araberne, med flere.

Den historiske del af Cefalù har masser af restauranter, espresso-barer, iskiosker og butikker, og naturligvis den smukke strand. Besøgsværdige strande finder du dog ikke kun i det gamle centrum, men også i andre dele af byen, og faktisk overalt på Sicilien.

Et paradis for naturelskere

Sicilien er en meget naturskøn ø, og hvis du har lyst til at vandre, mountain bike eller på andre måder gøre naturen til din legeplads under ferien, så bor du godt på Artemis Hotel. Du er nemlig ikke langt fra Madonie-bjergene og Madonie-naturparken, hvor der er mange muligheder for at være aktiv og udforske omgivelserne. Der er mange skønne vandre- og cykelruter i forskellige længder og sværhedsgrader.

Læs mere om Hotel Artemis

Tagterrasse, boblebad og solarium

Fra Artemis Hotel er de fleste attraktioner og seværdigheder inden for nem afstand. Selve hotellet byder dog også på attraktive faciliteter og en fin service. Det bedste ved Artemis Hotel er tagterrassen, hvor du både finder solarium, boblebad og træningsområde. Et skønt sted bare at slappe af, eller varme dine muskler op med lidt træning inden dagens vandretur eller sightseeing. Først skal du dog nyde din morgenmad, hvilket foregår i morgenmadsrestauranten. På den udendørs terrasse kan du indtage din veltillavede espresso, og om eftermiddagen kan du bestille forfriskninger og lette snacks til indtagelse sammesteds.

Restauranten på Artemis Hotel er rustik og har havudsigt

Den restaurant, der tilhører hotellet, ligger ikke i selve hovedbygningen, men ca. 3 minutters gang væk. Villa dei Melograni er en rustik og karakteristisk restaurant, med en stor terrasse, der vender ud mod Cefalù-bugten. Her - eller indenfor i restauranten - kan du nyde lækre retter fra Middelhavs-køkkenet.

Gratis Wi-Fi-forbindelse finder du på hele hotellet.

Varme og elegante værelser

Hotel Artemis har omkring 56 varmt møblerede værelser. Hvert værelse er udstyret med aircondition, Wi-Fi-forbindelse, telefon, satellit-tv, minibar, hårtørrer, pengeboks og et privat badeværelse med et stort bruseområde.

Værelserne på Hotel Artemis

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Riviera del Sole

Gliaca di Piraino, Sicilien

Hotel Tonnara Trabia

Trabia, Sicilien

Giardino sul Duomo B&B

Ragusa, Sicilien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sicilien

search map