Hotel i Cefalù på Sicilien

Hotel Alberi del Paradiso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På hotellet bliver du taget hånd om efter alle kunstens regler af det behagelige personale. De bidrager til, at atmosfæren føles dejligt uformel. Foruden en skøn pool, hvor du kan køle dig ned, findes der restaurant på hotellet, som serverer lokale specialiteter.

Find din egen favorit

Lidt uden for Cefalùs historiske centrum, ca. 1,3 km. derfra, ligger dette vellidte hotel. Stilen er måske så klassisk, som den overhovedet kan blive i Italien, og personalet er af den gamle skole, hvor service er et af kodeordene. Her bliver du taget godt hånd om, og kan se frem til en maksimalt afslappende ferie. Store dele af hotellet er omgivet af en skyggefuld have, hvor du kan trække dig tilbage under træerne med noget godt at drikke, som du har bestilt i baren. Hotellet har også sin egen restaurant, Al Capone, hvor du finder flere traditionelle retter på menuen sammen med andre delikatesser fra Middelhavet, som er tilberedt af køkkenchefen Roberto Bonvissuto. Her er en meget rummelig spisesal, men naturligvis også en udendørs terrasse, med mulighed for at spise middag ude i den friske luft.

Få et glimt af havet

Til Alberi del Paradiso hører en lille udendørs pool, hvor der står liggestole placeret på trædækket som omgiver poolen. Træerne giver naturlig skygge, og nede i poolens ene hjørne kan du få et glimt af havet. Ønsker du bedre havudsigt kan du begive dig til den herlige sandstrand, hvor hotellet har en privat del - så har du havudsigt så langt øjet rækker.

Når sulten begynder at melde sig, kan du fortsætte langs med strandpromenaden, som tager dig lige ind til den gamle by, hvor du finder flere hyggelige butikker, barer og restauranter. Alternativt kan du blive på hotellet og udfordre dit rejseselskab i et parti tennis eller tage en runde i fitnessrummet, for senere at slænge dig på massagebriksen i hotellets lille SPA.

Ekstra godt at vide

Du har som gæst fri shuttleservice til Cefalù og stranden. Hør med receptionen, hvornår shuttlebussen kører. Eftersom hotellet er stort og bygget i etager, findes der en del trapper i området, blandt andet til poolen.

Du bor i komfortable værelser

Der er 55 enkle, men komfortable værelser på Alberi del Paradiso.

Ønskes to separate senge har du mulighed for at få dette på forespørgsel. Faciliteterne er: Aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, pengeboks, badeværelse med bruser/badekar.

Læs mere om Hotel Alberi del Paradiso

Halvpension er ikke mulig under 2020. 

Læs om værelserne på Hotel Alberi del Paradiso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map