Cefal├╣, Sicilien Fæstningen i Cefalú

Indgangen til fæstningen Udsigt fra toppen mod Capo d'Orlando Fra vagttårnet over byen
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byens mure

Byens historie tog sin begyndelse i det 5. århundrede f. Kr., og fra denne periode stammer de mure, som omkransede byen ved foden af klippen. Det var denne klippe med sin specielle form, som gav byen sit navn, Vephaloedium (hoved).

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Mindesmærke

Det var Roger den Anden, der i det 12. århundrede udbyggede stedet og gav det den byplan, som er et karakteristisk træk ved byen endnu i dag. Denne periode efterlod et betydeligt mindesmærke, den store domkirke, der var et magtsymbol for Roger, som ikke alene havde den politiske, men også den religiøse magt.

Osterio Magno

Fra anden halvdel af det 13. århundrede havde familien Ventimiglia uomtvisteligt magten i den lille by. De boede i Osterio Magno, et befæstet palæ bygget på normannisk tid. I dag er palæet, der ligger langs byens hovedgade, sæde for kunstarrangementer.

Blomstrende turistindustri

Den lille by der blev lagt ind under staten i anden halvdel af det 15. århundrede, gik en rolig tid i møde, afbrudt af en nedgangsperiode i det 19. århundrede. Heraf har den dog rejst sig i de sidste år takket være en blomstrende turistindustri.

 
search map