Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Dimora Petra

Pool på Residence Santa Barbara Facaden Den overdækket terrasse
 
Dimora Petra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Dimora Petra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dimora Petra befinder sig i Santa Barbara bydelen, ca. 1 km fra det middelalderlige centrum og ca. 1,2 km fra stranden. Her kan man nemt parkere bilen - ovenikøbet uden gebyr - og bevæge sig til fods mod byen. Her findes også bybusser til centrum i dagstimerne, og byens kirkegård ligger i nærheden af huset.

Dimora Petra er et privat hus, som ligger lige ved siden af Residence Santa Barbara. Gæsterne har fri adgang til dets lille pool - man skal bare gå over til den lille parkeringsplads foran huset og åbne en port til poolområdet.

Læs mere om Dimora Petra

Dette komfortable rækkehus er udstyret med aircondition, vaskemaskine, satellitfjernsyn og en lille have med overdækket terrasse og grill. Fra første sal er der udsigt over havet, men i stueetagen må man nøjes med at kikke ud på den lille parkeringsplads foran huset.

Rækkeshus med 4/6 sovepladser:
- Huset er ca. 100 m² og er fordelt på to etager. I stueetagen findes der en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til terrasse. Derudover findes badeværelse med toilet, bruser og karbad. En bekvem trappe fører op til første sal som indeholder to soveværelser med dobbeltseng - det ene med eget bad med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map