Hotel i Cefalù på Sicilien

Cefalù Sea Palace

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Perfekt beliggenhed på stranden og tæt på centrum

Cefalù Sea Palace ligger på det bedst tænkelige sted, 15 meter fra det turkise hav med privat strand, og en meget kort gåtur fra Cefalùs centrum.

Hvis du endnu ikke har skrevet Cefalù på din "must-see"-liste i forbindelse med din planlægning af ferien på Sicilien, bør du gøre det. Den gamle by har en dejlig, afslappet atmosfære, og er unik på den måde, at den historiske del af byen ligger lige ud til stranden. Bor du på Cefalù Sea Palace, benytter du dig dog højst sandsynligt af hotellets egen, private strand, hvor en solseng venter på dig.

Fra Cefalù Sea Palace har du en smuk udsigt over katedralen

Cefalûs hovedattraktion er katedralen, og den har du en flot udsigt over, når du bor på Sea Palace. Den bærer præg af de mange forskellige, kulturelle indflydelser, der har været på Sicilien igennem historien: Normannisk, romersk, græsk og arabisk. I den historiske del af byen, og området rundt om, finder du en hyggelig atmosfære og masser af restauranter, espresso-barer, iskiosker og butikker.

Læs mere om Cefalù Sea Palace

Alt hvad du ønsker dig, finder du på Cefalù Sea Palace

Her er du næsten sikker på en ferie af perfekt kvalitet. Det er op til dig at slappe af og bare nyde de faciliteter og services, du bliver tilbudt.

Når du står op om morgenen, kan du starte dagen med at vælge mellem de mange produkter i morgenmadsbuffeten. Du kan nyde din morgenmad både indendørs og udendørs i gården. Når du har spist og drukket din cappucino, og er fyldt med energi til dagen, der kommer, er stranden med din solseng en god mulighed. Hvis du foretrækker lidt mere fredfyldte omgivelser, kan du søge mod lagune-poolen, hvor du ikke behøver at bevæge dig ud af din solseng. Barens personale vil nemlig med glæde servere forfriskninger for dig.

SPA og wellness på Cefalù Sea Palace

Hvis du har lyst til at forkæle dig selv yderligere, tilbyder Sea Palace et skønt wellnesscenter med sauna, tyrkiske bade, jacuzzier, et fitnessrum og - hvis du har lyst - skønhedsbehandlinger og massager. Om aftenen kan du vælge at gå ned til det historiske centrum, hvor der er mange forskellige trattoriaer, barer og restauranter at vælge imellem. Men du kan også blive på hotellet, og få serveret din middag på restauranten på taget, hvorfra du har udsigt over byen og havet. Ikke dårlige omgivelser at nyde lækre middelhavsretter i.

Live musik i lounge-baren bagefter vil helt sikkert fuldende din dag og aften.

Alle værelser inkluderer en rummelig balkon

Hotellet har 83 meget komfortable værelser og suiter. De har alle følgende faciliteter: Skrivebord, lounge, aircondition, satellit-tv, minibar og balkon. I fællesområderne finder du gratis Wi-Fi. Badeværelserne har badekar og bruser.

Læs om værelserne på Cefalù Sea Palace

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Cefalù Sea Palace

Læs personlige anmeldelser af Cefalù Sea Palace som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cefalù Sea Palace. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Cefalù Sea Palace

Dejligt Hotel med fantastisk beliggenhed

Dejligt Hotel, pænt og rent. Vi kommer helt sikkert tilbage

Læs mere

Bedømmelse af Cefalù Sea Palace

Fremragende Hotel.
Alt virker, rent hotel, excellent morgenmad
Hjælpesomt personale

Læs mere
 
search map