Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa Vittorio

 
Casa Vittorio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vittorio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Vittorio ligger i Cefalù centrum i kort afstand fra domkirken og dens livlige plads fyldt med restauranter og god atmosfære. Havet og byens gode sandstrand ligger blot ca. 300 meter væk, mens nærmeste parkeringsplads ligger ca. 500 meter væk.

To små lejligheder

Huset indeholder to lejligheder, som er enkelt indrettet. Der er aircondition og hver lejlighed råder over en ventilator. Bemærk venligst, at der er trafik ved huset i det tidsrum på dagen, hvor byens centrum er åbent for kørsel.

Læs mere om Casa Vittorio

Lejlighederne på Casa Vittorio

Etværelseslejlighed A med 2 sovepladser (stueetage med hems)

ligger i stueetagen og består af alrum med køkkenhjørne, spiseafdeling og sofa. På hemsen er der en dobbeltseng og udgang til balkon. Der er naturligvis også badeværelse / toilet.

Toværelseslejlighed B med 2/4 sovepladser (2. & 3. sal)

ligger på 2. og 3. sal. På 2. sal findes soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. 3. sal indeholder et rummeligt spisekøkken (fire gasblus og køleskab) med udgang til balkon samt lille soveværelse med køjeseng.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Vittorio

Læs personlige anmeldelser af Casa Vittorio som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Vittorio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Vittorio

God og professionel service.

Servicen på det lokale kontor i Cefalu er framragende, specielt vil vi fremhæve Sergio og Cole.

Læs mere

Thomas og rejsefælle fra København Ø boede på Casa Vittorio i Cefalù fra d. 14. til d. 21. juli 2011.

Vi havde et dejligt ophold i Cefalù – hvilken supercharmende kystby. Lejligheden lå i et roligt område i den gamle bydel. Der er kun air-condition på 2. sal så vi gik ned i en forretning og købte en vifte til kammeret på 3. sal ellers havde det være umuligt at sove deroppe.
Trappen fra gadeplan og op er absolut ikke for gangbesværede. Køkkenet egner sig reelt set kun til at lave morgenmad. Der var kun 1 brødkniv.
Tagterrassen var derimod husets absolut største aktiv – en fantastisk udsigt over havet, domkirketårnene og stranden hvor man bare kunne sidde i timevis og nyde livet.

Et tip:

• såfremt man kan nøjes med en bådtur til Stromboli og ellers vil dase på den store strand og hygge sig i Cefalù i løbet af en uge så er der ingen grund til at leje bil som er ret besværlig at finde en p-plads til.
• Man kan enten flyve via Milano til Palermo med SAS og LufthansaItalia eller med WindJet via Rimini til Palermo.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Vittorio

Synes det var en rigtig hyggelig "autentisk" lille lejlighed. Der var masser af "larm" fra højttalende italienere, scootere m.m. i dagtimerne, som egentlig var hyggeligt - især den første uge. Anden uge var vi måske lidt mere trætte af scootere der startede kl. 6 om morgenen :-)
Men lejigheden var meget velbeliggende i forhold til restauranter, Duomoen, La Roca, markedet og stranden.....
Desværre var lejligheden overfor vores lejet ud til nogle svenske unge, som holdt os vågne nogle nætter - og ikke kun i weekenden - og det var ret irriterende.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Vittorio

Læs mere
 
search map