Feriebolig i Cefalù på Sicilien

Casa Sottomura

 
Casa Sottomura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Sottomura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Sottomura ligger i et roligt område af det historiske centrum i Cefalù knap 50 meter fra Piazza Garibaldi, lige under Cefalùs vartegn klippen La Rocca. Fra husets terrasser er der en flot udsigt over byen og havet. Her bor du midt i denne travle og myldrende by men kan samtidigt hygge dig i rolige omgivelser i haven eller på tagterrassen.

Rummelig lejlighed til en familie på 4

Der er tale om en ca. 70 m² stor lejlighed, som består opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med to enkeltsenge, rum med toilet og vaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med brus samt en lille terrasse med udsigt. Lejligheden har aircondition.

Læs mere om Casa Sottomura

Bo midt i byen med egen have og stor tagterrasse

Lejligheden har desuden et pænt udendørs areal med spisebord og stole samt en tagterrasse, som nås via en ekstern trappe. Casa Sottomura er ideel for en lille familie, der ønsker mulighed for at spise udendørs samt at være tæt på strand og indkøbsmuligheder. Man befinder sig cirka 600 meter fra Cefalùs hovedstrand, men man er aldrig langt fra noget.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Sottomura

Læs personlige anmeldelser af Casa Sottomura som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Sottomura. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Casa Sottomura

Skøn lejlighed, strand og by

Det er 2. gang vi er i Cefalu og bor i sammen lejlighed. "Strand vejen" går ned gennem byen 300 meter. Man skal dog ikke være dårlig gående, da lejlighed, byen ligger op ad klippen, men derfor har lejligheden også denne flotte udsigt.

Læs mere

Familieferie i Cefalú i en uge.

Vidunderlig beliggenhed
Skøn indretning
Pragtfuld terasse og dejlige altaner med super udsigt.
Kort vej til bager og minimarked
Kort vej til strand.
Masser af gode spisesteder.

Læs mere

Cefalú i juni

Alt praktisk klappede - Jeres tip med afhent i lufthavn gik optimalt og dejligt med 2 små børn efter (for dem) en lang flyrejse. Casa Sottomura var perfekt til vores behov og ligger roligt og meget flot (ved foden af "Benbrækkerbjerget" (fra meget populær børnebog: Da lille Madsens hus blæste væk!)). Mange gode spisesteder og rar og levende by.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Sottomura

Fantastisk by. Fin lejlighed med en dejlig terrasse. Det ville have været dejligt, hvis der var en bedre beskrivelse af, hvor lejligheden lå. Det var svært at finde. Ellers var alt super.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Sottomura

Læs mere

Ikke for gangbesværede

Casa Sotomura er en dejlig lejlighed, MEN der mangler to væsentlige ting i In-Italias beskrivelse. Nemlig at adgangsforholdene op til huset ikke er egnet for gangbesværede, specielt ifm ankomst- og afgang, hvor man har bagage med, - og der er IKKE mulighed for at køre til indgangen med taxa. Desuden mangler der i beskrivelsen, at der er meget stor forskel på størrelsen og kvaliteten på de to soveværelser. Det ene er stort og luftigt med havudsigt, altan og god skabsplads. Det andet har hverken udsigt eller altan eller skab - og pladsen tillader knap nok, at man går rundt om sengen.

Læs mere
 
search map