Anmeldelser af Casa Saraceni

 
Casa Saraceni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Saraceni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cefalù og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Saraceni

Læs personlige anmeldelser af Casa Saraceni som ligger på Sicilien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Saraceni. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

ADVARSEL!

Generelt kan jeg IKKE ANBEFALE Casa Saraceni, bl.a. af følgende ti grunde:
1) Det er vanskeligt at komme ind ad den smalle indgangsdør.
2) At bestige stentrappen op til mini-lejligheden kræver nærmest atletiske evner.
3) Toiletpladsen er så smal, at toilettet er vanskeligt at bruge.
4) Badenichen er så lille, at det er vanskeligt at bade og vende sig, mens man bader.
5) Belysningen er elendig. Der er fx ikke ét sted, hvor man kan læse, når mørket er faldet på.
6) Der er så varmt i lejligheden, at det næsten er umuligt at opholde sig indendørs (medio september).
7) Der er så varmt, at det næsten er umuligt at sove i hemsen øverst oppe, hvor temperaturen let kommer over 30 grader (medio september).
8) Der er utrolig megen støj fra gaden, endda også om natten, hvor biler og motorcykler larmer lige neden for den meget lille altan.
9) Selv om jeg havde betalt for en hel uge, dvs. lørdag-lørdag, blev jeg bebrejdet for ikke at have forladt lejligheden kl. 10.00 fredag.
10) I løbet af ugen fik jeg ingen servicerende henvendelser vedr. mit befindende. Et spørgsmål som "Er der noget, vi kan gøre?", ville have været passende.

Cefalù som feriedestination

Der er alt for mange turister i Cefalu! Hvis man skal ha' en vellykket ferie, gælder det om at komme ud af turistghettoen, fx ved - som jeg - at leje scooter og køre rundt i bjerge og småbyer samt at sejle til spændende, små øer, fx Vulcano.

Casa Saraceni
Rent og pænt
Gæstfrihed

Ingen kundeopmærksomhed
Beliggenhed

Lydterror, også om natten
 
Selve indkvarteringen på Casa Saraceni
Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Lille, velindrettet lejlighed med Disney-boudoir

Cefalu i oktober kan varmt anbefales. Ikke overraskende er byens indbyggere super-villige til at kommunikere på trods af sprogbarrierer og er i øvrigt behagelige at omgås. Vejret er mildt og solrigt, livet i byen er præget mindst lige så meget af lokale som af turister, strandene omkring byen er fine og badevandet perfekt og der er masser af Siciliens historie at se og opleve i og omkring byen, hvis man vil mere end bare nyde den gode stemning i de smalle gader og på cafeer.

Casa Saraceni er en hyggelig etværelses lejlighed, der er udstyret med stor omtanke. Det kan være rart at vide på forhånd, at der er alt fra strygejern til hårtørrer, bøjlestang og bøjler og tørresnor på altanen. Desuden hvad der er brug for til madlavning, opvask og rengøring.
Lejligheden var skinnende ren, da vi ankom og de store lækre håndklæder, vi havde bestilt, blev skiftet en gang i løbet af vores uge på stedet. Det ville være rart, hvis sengelinned til to personer inkluderede to individuelle lagener til at tage over sig i stedet for et fælles.

I forhold til affaldssortering tiltrækker både 'organisk' og 'uspecificeret' affald fluer, så det ville være rart at have to skraldespande med låg og desuden to kroge til poser med de to øvrige typer affald.

Lejligheden ligger i et middelalderligt byhus med sin egen indgang. Fra den lille altan kan man døgnet rundt følge livet på hovedgaden i den gamle bydel. Trods dobbeltdørene til altanen og to vinduer er lejligheden temmelig mørk, hvilket kan være en fordel i årets varmeste måneder.

Sovehemsen er lav - min datter på 1.65 kunne ikke stå oprejst i den. Desuden bliver luften i hemsen varm og er svær at skifte ud. Nogle huller i hemsens gulv langs bagvæggen kunne helt uden elektrisk aircondition sætte gang i cirkulationen.
Da der var to sengerammer, ville det have været fint, hvis der havde været to enkelt-madrasser i stedet for en dobbelt, så man selv kunne vælge, om sengene skulle stå hver for sig eller sammen.

Wifi, vi bestilte, vekslede mellem at fungere som vores eget, derhjemme og slet ikke. I regnvejr opstår der ganske små pauser i strømforsyningen, som er uproblematiske, bortset fra at de nulstiller routeren, så en person fra in-italia skal tilkaldes for at re-boote den, før den kan bruges igen.

Bygningens oprindelige materialer, sten, terracottaklinker, marmor og mørkt træ er ført videre i en nænsom restaurering og en harmonisk, uprætentiøs indretning af lejlighedens stueplan. Det originale men diskrete udseende var en af grundene til, jeg valgte netop denne lejlighed blandt flere i Cefalu.

Modsat stueplanet viste hemsen sig, med sin turkis sengegavl med påmalede pink roser og hvide sløjfer, æsker og krukker i pastelfarver med pålimede muslingeskaller og tørrede blomster samt en serie blomstermalerier på glas, der må være fundet i udsalgskassen i en lokal souvenir-bix, at minde om et boudoir til en Disney-prinsesse. Måske med tanke på en play-mobilmand var de pastelfarvede detaljer fulgt op af et orange sengetæppe.

Når jeg lejer mig ind i individuelle rammer, håber jeg på andet end tilfældigt valgte legetøjsfarver (det være sig til prinsesser eller legomænd) og andet end møbler, spejle, nips og dekoration med rustikke frugt- og vinranker eller påklistrede plastic- og silkeblomster. Den type indretning kan jeg finde på et hvilket som helst uinspireret hotel.

Hygge for mig er, at bygningens alder og historie kan ses både udvendigt og indvendigt og at lejlighedens inventar, farver og møbler er valgt så de harmonerer sammen og med den bygning, de er i. Hvis der skal nips til at give rummene karakter, ville jeg slappe bedre af med et enkelt marskandiserfund, der fortæller om stedets historie, fx et gammelt foto eller kort eller nogle få stykker lokal kunsthåndværk, der er bare lidt bedre end dem fra souvenirbutikken.

Det fine kort over byen, in-italia udleverer, hvor alle historiske bygninger og monumenter er markeret, kunne også være praktisk at have hængende på væggen.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man rejser hele vejen til Cefalu med offentlig transport, kan det være praktisk at vide, at turen fra Palermo lufthavn til banegården midt i byen, Palermo Centrale, tager en time med shuttle-bus.

In-Italia's kommentar

Vi takker dig for både ris og ros. Det er dejligt at høre, at du sætter pris på den kontakt, du har haft med os inden ferien på Sicilien – og samtidig er vi kede af at høre, at kontakten med vores lokale samarbejdspartner ikke helt har levet op til dine forventninger. For at være helt sikker på at vi ikke misforstår hinanden, skal jeg præcisere, at In-Italia hverken har medarbejdere eller ansatte på destinationerne i Italien. Vi samarbejder med lokale partnere, som er agenter, hotelværter eller feriebolig-ejere – dette betyder, at den lokale repræsentant ikke er en In-Italia-medarbejder. Det betyder dog naturligvis ikke, at vi fraskriver os et ansvar for den service, som I modtager på destinationen. Alt hvad der hører under indretning, smag og stil af samme i/på vores meget forskellige boligformer rundt om i hele Italien, er jo netop dette - smag og behag. Velkommen hjem. Mvh In-Italia

Casa Saraceni
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Saraceni
Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (1. sal)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map